Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdők! Felmelegítve csak a káposzta jó?
Figyelt kérdés
Szeretném újrakezdeni a párommal, 4 évet voltunk együtt, ő még szórakozni akart, de szerintem rájött hogy engem szeret.
most pár év elteltével megkeresett és úgy tűnik újrakezdjük.
Tanultam a régi hibákból, igyekszem nem elkövetni újra.
De kicsit félek is.
Működhet is meg nem is.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Prok, kontrák?
Légyszi adjatok tanácsokat!
2010. aug. 8. 19:10
1/5 anonim válasza:
mi 2 évig voltunk együtt volt fél év szünet utána, most megint összejöttünk majd 1 hónapja, háát még mindig félek töle, de majd kiderül mi lesz. Most még mindig oké.
2/5 anonim válasza:
Ami egyszer elromlott, kevés esély van rá h helyre jön. Régi sérelmek is elöjönnek...
3/5 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a káposzta felmelegitve sem jó.
Ugyanezt gondolom a kérdésedről is, de valójában soha nem próbáltam.
Nem is hiszem, hogy valaha is próbálkoznék ilyesmivel.
Azt hiszem, hogy már a múlt megismétlődésétől való szorongás is elég rossz érzés lehet. Mindig arra gondolnék, mit nem szabad megtennem.
De lehet hogy nektek sikerűl. Hajrá..
4/5 anonim válasza:
Mi, a barátommal háromszor kezdtük újra. Kisebb nagyobb megszakításokkal. De a vége az lett, hogy csúnyán összevesztünk, és soha többé nem kerestük egymást.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a marhapörkölt is jó felmelegítve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!