Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párommal vagyok unatkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párommal vagyok unatkozom mellettem. Akkor nem ő való hozzám?

Figyelt kérdés

Eddig olyan kapcsolataim voltak amiben rengeteget beszélgettünk pl szinte minden nap törtènt valami, extrovertált életünk volt, de ha nem is volt semmi még a semmi izgalmas volt mindegyik párommal.

A mostani mellett meg valahogy halálra unom magam nála, utálom ha tv-zni kell, meg a csendet is nala, meg azt a nyugger jellegű életet hogy max elmegyünk fagyizni vagy kajálni. De a fagyizás is mamámmal is izgalmasabb mint vele.

Ezzel a pasival várható hogy pár év mulva mentális leépülésm lesz vagy átmegyek ilyen mellett antiszocba introba? Vagy lehet mentális vagy bármilyen sérülésem?

#leépítő kapcsolat
2024. ápr. 15. 07:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor maradj vele. Próbálkozz hátha megoldódik
2024. ápr. 15. 08:37
 12/23 A kérdező kommentje:

De pl csak a reggel is vele:

felkelek pl hétvégén vele, aztán konyhában bekapcsolok vmi zenét csinálok egy kávét, ablakban könyökölve nézek ki a fejemből szürcsölgetem a kávét(már itt kivagyok az "unalomtól" illetve a nagy semmitől mikozben Vele vagyok.., aztán kijön ő, kritizál hogy fúj kávézom(ő nem szokott)beszól hogy ne az ablakpárkányra rakjam a poharat mert kiborul, meg uristen még csak reggel van de már netezel meg a telefon..., na a reggelek átmentek abba, hogy felkelek es lemegyek a lenti kisbolthoz kávé telefon es ülök vmi lépcsőn vagy megállóban inkább vagy beszélgetek a boltos nénivel inkább..

És ez csak a reggel.

2024. ápr. 15. 08:45
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja oke elszoktunk menni amugy valahova vmi teraszos helyre reggelizni. De az is vele egy f.s csak.
2024. ápr. 15. 08:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem csak unalmas, de minden szrért szekál.
2024. ápr. 15. 08:57
 15/23 A kérdező kommentje:

Vannak rigolyái de azok ugy le is peregnek rolam. Az mondhatni "nem gond". Hanem a semmi a gond. Mintha benne nem lenne élet.

Még kapcsolat elején mondtam is neki hogy vele olyan nyugodt minden mint amikor az ember csak nyaral üdül és "távol van" a pörgéstől hajtástól, mint egy kis nyugodt sziget, tök jókat lehet vele lazulni (ha akarok pl egész hétvégèn is lehetnénk ágyban is, nem kell pattogni pórögni)es milyen jó kikapcsolni vele nekem a sok stresszből hajtásbol pattogásból is, mintha kicsit mellette megállna az élet es csak nézzük a "pillangókat"...

Na ez bennem kb átfordul abba hogy unom a "pillangókat" meg a nagy semmiket vele..

2024. ápr. 15. 09:39
 16/23 A kérdező kommentje:

Exemmel meg: átbulizott ejszaka ágyban kb eszméletlen alvás, másnap reggel nézzük hogy miért vagyunk rózsaszinek és kiderült hogy az ágyban volt a rúzsom is (tartósrúzs) és neki az egész háta hasa arca rózsaszín, nekem az arcom foltokban de még a hajam is, és napokon át voltunk rozsaszinek mire lekopott rólunk, a haverok meg másnap reggel (mert reggel már velük ültünk egy teraszos helyen)meg ugy néztek minket hogy már nem is kerdeznek semmit velunk mindog van vmi úgyis. Már meg se lepődnek semmin azon se hogy miert vagyunk rozsaszinek hétfon reggel.

Vagy pl anno vele tinin is voltam nála hagytam a fülbevaloimat (mindig kipotyognak az ágyban) es mikor összejottunk aztán huszonévesen is, megint első ejszaka 10 év mulva is de nála hagytam a fülbevalóimat. Semmi nem változott 10 ev alatt se🤣

Meg kb ezer másik reggelekről irhatnék más pasikkal milyen meg a mostanival milyen..

Nem is a szakitáson agyaltam hanem magamon mert szerintem kezdek átmenni en is valami lightos introvertálba szerintem, mintha kezdene leèpíteni mentálisan a barátom..csak ettől ijedtem meg.

2024. ápr. 15. 09:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Jo, ezek egyszeri sztorik.

De konkretan milyen legyen egy reggel akkor, vagy egy fagyizas, hogy ne legyen unalmas?

(Azt megsugom, hogy drogosan-masnaposan 'izgalmas dolgokat' csinalni egyszerubb, mint amikor valaki normalis eletet el. Es neked az elozo tetszik. Ez a valasz a masik kerdesedre, hogy miert csak ilyen problemas pasijaid vannak)

2024. ápr. 15. 10:27
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem drogos normalis pasikkal minddel izgibb egy reggel mint ezzel az emberrel.

Irtam hogy ezeregy reggelt leirhatnék! Nem egyszeriek. Akivel meg most vagyok azzal meg 1 év is olyan hogy más pasikkal 1 nap alatt tortenik velünk annyi minden mint a mostanival 1 év alatt se.

Mamámmal is izgalmasab a nyugger élet mint az élettelen sótlan barátommal.

2024. ápr. 15. 12:42
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 Akkor minek vagytok együtt? El kéne fogadni azt a tényt, hogy nem minden ember illik össze.
2024. ápr. 15. 12:49
 20/23 A kérdező kommentje:
8.kommentben van
2024. ápr. 15. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!