Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10-es skálán mennyire lennék sggfej, hogyha azért szakítanék, mert a barátnők egyetemista, sokat tanul, és unatkozom mellette?
Neked erre nincs igényed, mármint egy tanult nőre, teljesen jogos a szakítás. Keress olyat aki már 18 éves korától dolgozik, vagyis esténként és hétvégente általában szabad.
Így a mostani baratnődnek is adsz esélyt arra, hogy egy hozzá illő értelmiségi párja legyen
Én is diplomás vagyok. Amúgy tényleg nem ragaszkodom az értelmiségi nőhöz, bár nem kizáró ok.
Azért mentem bele, mert kedveltem, és azt hittem, hogy bírni fogom.
#2 egyetemre jár = értelmiségi
kek
Unatkozni nem kell valaki mellett, csak mert ő éppen tanul. Addig csinálj magadnak programot. Nem kell sülve főve együtt lenni.
Egyébként ha odalennél érte, akkor nem zavarna, hogy tanul, de nem vagy.
Szóval szakíts nyugodtan, ez nem seggfejség kérdése, hanem érzelmi kérdés, és azt viszont pontosan tudod, hogy milyen szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!