Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rámehet a kapcsolatunk erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a kapcsolatunk erre a HPV fertőzés témára ?

Figyelt kérdés

Monogám kapcsolatban élek 3 éve. Mármint én az vagyok. Évente járok rákszűrésre és a HPV-t is megcsináltatom. Eddig negatív voltam, de tavaly augusztusban már nem. Most 6 hónapra rá vissza kellett mennem rákszűrésre és most konkrét HPV tipizálást is csináltak, aminek az eredményén full kiakadtam.

8 féle magas kockázatú HPV-t találtak, ami számomra azt jelenti, hogy úgy megcsalt engem a párom, mint a huzat. Bár ezt tagadja persze. Mikor őt tesztelték, már neki nem volt, de a doktornő odasúgta, hogy a férfiak könnyebben, gyorsabban legyőzik.

Összevesztünk, elment otthonról, mivel az eredményt látva azt mondtam, hogy soha az életben többé nem akarom látni, hogy ezt tette velem.

Azóta másfél hete egy üzenetet sem küldött.

Igazából ezen is fenn vagyok akadva, ha valaki fontos és azt állítja szeret, miért nem keres. Tegnap írtam neki egy üzenetet, hogy ne hari, de nem kellett volna írnod valamit, bármit és nem nekem előre. Olvasta, de azóta sem válaszolt.

Szerintetek mit gondoljak, Ő vajon mit gondolhat?

Miért nem ír egy ne haragudj, sajnálom vagy tényleg bármit... Nagyon el vagyok keseredve, h önhibámon kívül, más miatt, ilyen helyzetbe kerültem és mégha szákítunk is vagy ha nem sem élhetek normális életet, hanem tiszta pára és macera a fertőzés miatt. Ismerkedés, szex off

2024. ápr. 14. 23:19
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
17. Úgy kell elkepzelni, hogy kirohan orális szex után lemosni magát azzal. Illetve közben is, mikor végzett és engem is letörölt... Így kell elképzelni... Mert pont ezt csinálta.
2024. ápr. 15. 10:18
 22/36 A kérdező kommentje:
Betadin oldat!!!
2024. ápr. 15. 10:18
 23/36 A kérdező kommentje:

17. A dr nő azt is megmondta, hogy a legtöbb magas kockázatú nem okoz szemölcsöket. Amik nekem vannak sem. Alacsonyból pedig 6 és 11 okoz. Ezek nincsenek.

Nekem 16 és 18 kívül, egy két kivételellel, majdnem minden magas kockázatú van és nincs egy db szemölcsöm sem

2024. ápr. 15. 10:21
 24/36 A kérdező kommentje:
És a páromon sem volt ebből kifolyólag....
2024. ápr. 15. 10:22
 25/36 anonim ***** válasza:
54%
Jaj, ne már… Ha nem volt szemölcs, akkor mit kenegetett? És honnan tudta, hogy fertőzött? Jár ő is szűrésekre, vagy nem tudta, csak úgy fertőtlenítgetett? Az anyukás részlet is olyan, hogy viszonylag kevesen beszélgetünk azért arról a szüleinkkel, hogy szex közben milyen furcsa dolgokat csinált a párunk.
2024. ápr. 15. 12:01
 26/36 A kérdező kommentje:

25. Én elmondtam anyukámnak. Vagyunk olyan viszonyban, ráadásul gyógyszerész...

Gondolom volt valami egyéb is amit elkapott, lehet égett, viszketett neki és azért jódozta, honnan tudjam. De nem ezen kéne már fennakadni... 25. Te valami sík idióta vagy szerintem, felesleges ezzel foglalkozni. Ez így történt és pont. Semmi ferdítés nincs benne, ha nem hiszem, egyéni szoc problem

2024. ápr. 15. 12:17
 27/36 A kérdező kommentje:
*Ha nem hiszed
2024. ápr. 15. 12:18
 28/36 anonim ***** válasza:
86%
Már ne haragudj, de ha a barátod szex közben/után betadine-el kenegeti a farkát, és erre az a meglátásod, hogy „lehet égett, viszketett neki és azért jódozta, honnan tudjam”, akkor nem a 25-ös a „sík idióta”.😉
2024. ápr. 15. 12:23
 29/36 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként az is lehet, hogy ő szedte össze alternatív helyről és úgy adta át tudattalanul. Párom még előttem volt HPV-s és a kitenyésztés ezt is megmondaná pontosan. Olyan pedig nincs, hogy nálad ennyire súlyos és nála elmúlik! Tehát rohadtul ott kéne lennie nála is akkor! Itt nem stimmel a helyzet.
2024. ápr. 15. 13:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis Betadine-nal azt biztosan ki nem írtja!
2024. ápr. 15. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!