Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán megbántottam a barátnőmet. Mit tegyek?
Adódott egy elég nagy gond a családomon belül, röviden vázolva a helyzetet családtagokkal felváltva ápoljuk a nagyit, amíg az otthonba be nem kerül, ha nem muszáj nem részletezném, de emiatt streszesebb vagyok, kevesebb időm van a barátnőmre, hiába élünk együtt. Látom rajta, hogy ez neki sem jó, de megértő velem, jobb kedvre próbál deríteni.
Sajnos az intimitás is nagyon kevés köztünk amióta fennáll ez a probléma. Egyszerűen nem megy, folyamatosan stresszelek, ki vagyok merülve, fáradt vagyok. És hát tegnap a barátnőm este próbált közeledni hozzám, kicsípte magát rendesen, szexi fehérnemű, stb. Fáradt is voltam, későre is járt, borzalmas napom volt, és azt találtam mondani, hogy "Hagyjál már békén bmeg, semmit nem segít, ha kvának öltözve riszálod magad". Nyilván rosszul esett neki, nagyon sírt, teljesen kiborult, hogy mostanában alig törődöm vele, pedig ő annyira igyekszik, nem érzi azt, hogy szeretem.
Rögtön megbántam, hogy ezt mondtam neki, mert amúgy marhára nem ezt érdemli, szeretem őt, nem akarom elveszíteni. Bocsánatot már kértem, az eset után próbáltam vigasztalni, de nagyon nem segített, csak jobban sírt, ma pedig, amikor épp itthon voltam, került engem, nem igazán szólt hozzám, szomorú is volt, valószínűleg a tegnapi miatt.
Ilyenkor bukik ki, hogy ki az aki melletted van a legnagyobb slamasztikában és kicsoda az, aki csak magával törődik.
Vegyünk példának okáért téged:
A szüleid rendesen neveltek fel, tudod mi a szeretet, törődés és aszerint is viselkedsz. Azok a családtagok akik segítőkészek szintén segítenek. Lehet mondani, hogy egymáson segítettek míg nem mehet a nagyi az öregotthonba.
A barátnőd a jó nagy adag kakiban pedig hátat fordít neked pedig elvileg szeret téged.
Legyünk totál őszinték:
Hogyha olyan erős lenne köztetek a kapocs, szerelem/szeretet akkor nem csinálná a fesztivált.
Az kevés, de nagyon, hogy olykor kimutatja, hogy támogat téged amikor tudatalatt attól van betojva, hogy nem lesz szex, nem mész vele programozni.
Gondolom tisztában van vele, hogy ez csak átmeneti állapot és látod mégiscsak magával van elfoglalva!
Egyébként olyan buta már elnézést, hogy azt hiszi hogyha szexisen felöltözik akkor mindjárt rá fogsz mászni óriási megterhelő napok után sorozatosan. Tök mindegy, hogy tegnap jobban összegyűlt akkor is egy ideje tart az állapot és még fog.
Nem esik le neki, hogy nem lehet egy kapcsolatot megmenteni együttlétekkel, de még együtt töltött idővel sem hogyha elmúlt a szerelem/szerelem és a bizalom.
Kapaszkodik beléd mint a pióca, azt hiszi, hogy téged csak a szex éltet, de közben szeretné, hogy ő legyen az életed legfontosabb személye.
Több mint valószínű hogyha anyukádról lenne szó ugyanígy viselkedne, vagy ha haláleset történne és nem lenne kedved.
Én nem csodálkozom valahol, hogy azt mondtad rá, hogy egy kurwa hiszen tényleg a szex motiválta és azt gondolta, hogy ugrani fogsz rá holott véged volt.
Ő neki kéne tőled bocsánatot kérni és csak aztán neked tőle.
Ha meg még akarjátok menteni ezt a kapcsolatot akkor neki is kéne és nem neked megdugni aztán minden mesés lesz.
Nagyon ostoba, önző módon gondolkodik, nyilvánul meg.
Tényleg nem önző? Akkor milyen, gyerekes? Tökéletes és te vagy a rossz?
Most ha meghalna nagymamád, anyukád és te neked egyáltalán nem lenne kedved szexelni pl. olyan 2-3 hónapig akkor mit szólnál az egészhez?
Azt, hogy igaza van mert az élet megy tovább, muszáj szexelni hiszen párkapcsolatban vagytok? Vagy fordított esetben hogyha te nyaggatnád?
Hogyha egyszer nincs kedved, erőd a szexhez akkor nincs.
Hogyan lehet feldobni szex által?
(Fel se áll, megpuhul/nem nedvesedsz be.)
Még annyi esze se van,hogy ezt tudja.
Lecsökkent a szex, a programok, de csak egy időre! Nem örökre!
Miért türelmetlen, miért gondolja szerinted, hogy nem szereted? Hát azért mert nem bízik benned, nem hiszi el neked, hogy a férfiak nem tudnak nem szexelni bármikor is.
Igazából alulértékeli a kapcsolatot, azt az 5 évet nem nézi, az első adandó komoly problémánál már azt magyarázza be magának, hogy nem szereted.
Legalacsonyította magát és valójában téged is.
Szerinted tényleg nincs gond köztetek? Még egy icipicit se önző? Jól van. Kérj tőle bocsánatot, majd meglátod, hogy nem mész vele semmire mert nem fogja elismerni legalább magának, hogy ő is hibás és el fog hagyni.
#33 Nem önző. Jót akart, nem volt jó az időzítés, rosszul reagáltam, ennyi.
Három hónapja tart ez az állapot, kevesebb időm van rá, csak rosszul esik neki. Itt nem csak a szexről van szó, hanem tényleg minden másról is.
Azért annyira nem érthetetlen, hogy az elhanyagoltság után megfordult a fejében az, hogy nem éreztetem vele, hogy szeretem, azután, hogy úgy beszéltem vele...
#35 Csendesebb, mint általában... :(
Valóban nem volt szép dolog a részedről de ha bocsánatot kértél és ő megérti akkor tuti rendben lesz minden. Mond az ember sok hülyeséget amikor mérges. Nagy lány, túl teszi magát rajta. Ennyiért nevetséges lenne ha szakítana veled...főleg ha kimutatod, hogy mennyire bánod.
Hogy mit tehetsz? Legyél figyelmes vele, bókolj és amikor úgy érzed, hogy kezd minden a régi lenni akkor kérd meg, hogy vegye fel azt a rucit mert neked nagyon tetszik. Esetleg vegyél te neki szexi fehérnemüt.
3 hónapja te gyakorlatilag kivetted az elemet a párkapcsolatodból, meg az ottani életedből azzal, hogy heti kétszer ápolod a nagyidat? Ne már...valamit nagyon sza.rul csinálsz, ha te ennyitől ilyen állapotba kerülsz. Nyilván lelkileg is megterhelő, ha a fizikai részét nem is vesszük figyelembe, de bakker, attól még nem kellene a környezetedet off-módra állítani, nem elemes kütyü a barátnőd sem, hogy majd visszateszed belé az elemet akkor, amikor újra nem lesz jobb dolgod. Ráadásul magadat is kicsinálod mellette.
Én azt csodálom, hogy csak most jött ki ez a probléma, és nem hamarabb, és szerintem marha toleráns volt eddig is, de neked kellene belátnod, hogy ez nem megy így tovább. Nem azért, mert egyedül áll helyt a háztartásban is, de nézd már meg, hogy mivé tesz téged a dolog, pedig ahogy írtad, otthon kb semmit nem csinálsz, mindent levesz a válladról, akkor mitől vagy annyira padlón, hogy ilyen reakciót vált ki belőled? Miért nem lehet a feltöltődésre is időt szánni? Az jobb lesz, ha lerobbansz Te is? Az egy dolog, hogy elutasítod, de így beszélni a másikkal...hallod...ezer stresszes dolog lesz még az életedben, és ha tőled ennyi telik, hogy gyakorlatilag kiiktatod őt az életedből, és még rommá alázod, akkor biztos elgondolkodtató, hogy kell-e ez neki a továbbiakban, hogy bízhat benned majd a későbbi életek során ...majd mindennel egyedül marad, és még ezt is kapja? Inkább erről igyekezz vele beszélni, és tettekkel, ne szavakkal mutasd meg, hogy dolgozol magadon. Ahogy már írták, az elutasítás egy dolog, de ilyen durva sértés mélyebbről jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!