Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnyán megbántottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán megbántottam a barátnőmet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adódott egy elég nagy gond a családomon belül, röviden vázolva a helyzetet családtagokkal felváltva ápoljuk a nagyit, amíg az otthonba be nem kerül, ha nem muszáj nem részletezném, de emiatt streszesebb vagyok, kevesebb időm van a barátnőmre, hiába élünk együtt. Látom rajta, hogy ez neki sem jó, de megértő velem, jobb kedvre próbál deríteni.

Sajnos az intimitás is nagyon kevés köztünk amióta fennáll ez a probléma. Egyszerűen nem megy, folyamatosan stresszelek, ki vagyok merülve, fáradt vagyok. És hát tegnap a barátnőm este próbált közeledni hozzám, kicsípte magát rendesen, szexi fehérnemű, stb. Fáradt is voltam, későre is járt, borzalmas napom volt, és azt találtam mondani, hogy "Hagyjál már békén bmeg, semmit nem segít, ha kvának öltözve riszálod magad". Nyilván rosszul esett neki, nagyon sírt, teljesen kiborult, hogy mostanában alig törődöm vele, pedig ő annyira igyekszik, nem érzi azt, hogy szeretem.

Rögtön megbántam, hogy ezt mondtam neki, mert amúgy marhára nem ezt érdemli, szeretem őt, nem akarom elveszíteni. Bocsánatot már kértem, az eset után próbáltam vigasztalni, de nagyon nem segített, csak jobban sírt, ma pedig, amikor épp itthon voltam, került engem, nem igazán szólt hozzám, szomorú is volt, valószínűleg a tegnapi miatt.

ápr. 13. 21:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
15%
Ha ő nem sajnál téged nem segit akkor neked miert kéne őt sajnálni meg ilyenek?
ápr. 13. 22:01
 12/47 anonim ***** válasza:
67%
Hat ez durva... Ha nekem ilyet mondana a pasim, akkor ott fejeztuk be. Mert ha meg is bocsatanek,ez mar mindig a fulemben csengene. Vannak mondatok amit egy nő nem tud kiverni a fejebol soha. Ezt nem tudom hogy lehet helyrehozni. Az En bratom is apolja a nagyit, de maximalisan kedves velem. A bosszudat haragodat faradsagodat rajta verted le sajnos nagyon paraszt modon. Én az o heyeben elkondolkodnek most hogy ha gyereketek lesz egyszer, netán ketto, nem aludtatok mar 5 napja, cirógatasra vágyom, merjek e kerni egy kis szeretgetést, vagy megkapom ezt a stilust ujra. Hazassag majd tonkremegy intimitas nuku. Te helyedben azon gondolkodnek el, miért kell ott levezetni a stresszt ahol a legbrutalisabb fajdalmat okozod a masiknak. Hol van az a szint amikor mentalisan felnősz? Nem csak a mama van. Felre kell tudni tenni es el kell tudni választani egymastol a mama gondjait, munkahelyi gondokat, barmit ami Jon még. Ezt is meg kell tanulni mint a járást a beszédet stb. Szerintem Neked extra gyorsan kell most tanulnod es baromira extra ajandékkal előállnod es egy nagyon komoly őszinte bocsanatkéressel.
ápr. 13. 22:02
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ott van az "amíg otthonba nem kerül" részlet a kérdésben. Ez azért arra utal, hogy már intézik a családdal a dolgot, csak meg kell várni, hogy legyen férőhely. Semmiképp nem lesz 10 év ez az időszak, max pár hónap.

Na meg nem tudjuk mennyi ideje tart a rosszabb időszak, mit takar ennél pontosabban a barátnővel való eltávolodás. Amikor az exem (más okból lett vége) ápolta a nagymamáját, akkor nála az egyszerűen nem megy a szex annyit jelentett, hogy az 1-2 naponta egy alkalom csökkent 1-2 hetente egyre. Egyáltalán mennyire hosszú ideje tart ez a kapcsolat? Nagyon nem mindegy, hogy egy fél éves kapcsolatba üt be ez, vagy egy pár éves kapcsolatba, ne adj isten 20 éve együtt vannak, esetleg közös gyerek. Nem elhanyagolható részletek, mert más-más helyzetben máshogy dönt az ember ilyenkor.

Kérdező:

Jó lenne, ha megoldanál egy szabad hétvégét, vagy csak egy napot, amikor csak te és a barátnőd vagytok. Kicsit szánj rá több időt. Neki is biztos jól esne, te is kikapcsolódsz. Jót tenne a kapcsolatotoknak. Esetleg valami fizetős segítség nem fér bele ilyen alkalomra? Vagy változtatni az időbeosztáson, hogy mondjuk 1 napon nem mész és a te idődet elosztják a családtagjaid csak egyszer?

Egyáltalán milyen a kapcsolatod a barátnőddel? Mennyi ideje tart? A családi gondok előtt milyen volt? Más durvaságot mondtál már neki? Mi lehet az oka annak, hogy nem érzi a szeretetet egyébként sem? Mennyi így a szex köztetek?

ápr. 13. 22:06
 14/47 anonim ***** válasza:
33%
Ezek után én a mamát már latni se birnám, nemhogy segítsek. Nem csodalkozok hogy sír a csaj. Biztos azért sír mert el fogja hagyni és elsiratja ezt az egészet, 1 hónapig sírni fog aztán majd 1 hónap mulva összepakol aztán annyi.
ápr. 13. 22:07
 15/47 anonim ***** válasza:
94%

"kicsípte magát rendesen, szexi fehérnemű, stb. ... kvának öltözve riszálod magad"

A sértésed nem csak erről az egy egy alkalomról szólt.

Minden eddigi alkalmat leszóltál, amikor neked öltözött be szexi fehérneműbe vagy kicsípte magát a kedvedért.

ápr. 13. 23:25
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Még ha képes is túltenni magát a dolgon, a szexuális életeteknek a későbbiekre nézve lőttek. Nem valószínű, hogy el fogja tudni engedni magát melletted, talán kívánatosnak sem fogja tartani magát. A szexi fehérneműktől pedig valószínűleg jó időre búcsút is vett.

Ha sok az elnyomott feszültség az emberben, egyszer csak kirobban belőle, és ez most nagyon rosszkor és rossz helyen történt. Megértem, hogy nehéz helyzetben vagy, de nem tartom valószínűnek, hogy helyre fogod tudni hozni a dolgot. Ha elképzelem, hogy nekem mond ilyet a párom, szerintem nem lennék képes vele újra lefeküdni, mert még ha közeledne is hozzám ismét, ez jutna először eszembe. :(

ápr. 13. 23:38
 17/47 anonim ***** válasza:
91%

Leírtak mindent. Engem innentől semmivel nem lehetne meggyőzni, hogy nem gondolod úgy általában azt, hogy a nők kurvák, aki élvezi a szexet, az pláne. Mert simán mondhat az ember olyat, amit megbán, reagálhat ingerülten, de ez mélyről jött. Ilyet nem mond az, aki nem gondolja.

Ez kb olyan, mint mikor a férfi a semmiből közli, hogy soha nem ütne meg.

ápr. 14. 04:04
 18/47 anonim ***** válasza:
77%

Ha velem csináltad volna, egy világ omlott volna bennem össze, és odavágna az önbizalmamnak, az biztos...Nem hiszem, hogy akarnék veled a továbbiakban bármit is.

Az egy dolog, hogy rajta vezetted le a frusztráltságodat és stresszt, de ehhez brutálisan meg is aláztad. Tudod, az, hogy felváltva ápoljátok a nagyit, és így viselkedsz, hogy "már kur.vának öltözve kell riszálja magát", hogy észrevedd, hogy lenne más életed is, arra enged következtetni, hogy számodra most minden más megszűnt egy ideje, vsz. otthon semmit se csinálsz, minden rámarad, és ahelyett, hogy veszekedett volna veled emiatt, inkább kedveskedni akart, erre ezt kapta, nemhogy bunkó voltál, még jól meg is aláztad. Nekem ez barmi nagy redflag lenne...milyen lenne a helyzet, ha valamit NEKED kellene megoldani, és nem családtagokkal közösen?! Kellenél a fenének a továbbiakban, ha stresszes helyzetben te így viselkednél velem...

ápr. 14. 06:23
 19/47 anonim ***** válasza:
77%

Annyit még hozzátennék egy korábbi válaszomhoz, hogy az embereket az minősíti, ahogy stresszhelyzetben, nehéz időkben viselkednek, és NEM az, hogy a kényelmes és jó időszakokban milyenek.

Ha belőled a nagyid ápolása előhozta a paraszt énedet, akkor mi lenne veled meg a barátnőddel egy súlyosabb szituban? Én biztos nem vállalnék ilyen pasival gyereket, ne haragudj. Sőt alapból már szexre se kellene olyan személy, aki megaláz.

ápr. 14. 07:16
 20/47 anonim ***** válasza:
83%
Többé nem fogja magát riszálni előtted, majd megteszi olyannak, aki értékeli is.
ápr. 14. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!