Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a Varga Juditos bántalmazási dolog ilyen hamar lecsenget?
Mert túl sok indok van arra hogy ez csak kamu. Valószínű csak besz.rtak MP-től, és hirtelen ezt találták ki hogy lejárassák. Ha valaki alaposan beleássa magát a témába, akkor akár pár nap után is össze lehet állítani egy ilyen 2 órás beszédet.Más kérdés hogy aki csak az M1-et nézi az nem is fog tudni Péterről, meg a sok itt élő külföldi (ök szavazhatnak?), meg a határontúliak se foglalkoznak ezzel, csak behúzzák az X-et ahova "kell". Ha ez se működne, akkor meg lefagy a rendszer, ahogy erre már volt példa, amikor nem a fityesz vezetett. Szóval nem is tudom igazából mitől félnek. Csak az a hír amit ők engednek.
Ettől függetlenül HA igaz amit Varga Judit mond, akkor mint bántalmazott nő a bántalmazott nőt sajnálom, és együttérzek vele. De itt azért vannak fenntartásaim.
Viszont ami biztos, ez a VALÓDI áldozatoknak hatalmas pofon volt, és ezekután még annyira se fogják őket komolyan venni, és segíteni, mint eddig.
Mert fizikai bántalom nem volt, csak toxikusság. Ilyen értelemben én is bántalmazott vagyok férfiként, mert az exem hasonló volt nőben, mint Petike...
(amúgy az orosz terrortámadás is hamarabb lecsengett, mint a nizzai kamionos 8 éve, ennyit számít, hol történik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!