Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha amolyan jótanuló csendes rendes nő vagyok, miért csak a sok drogos, lopós bűnöző pasik kezdeményeznek csak?
Csillagokat hoznak le, szerelem, sok évek együtt, de nekem még soha nem volt olyan barátom, aki hozzám illene szerintem.
És közben már felnőttem. Tinin is ezek találtak be később is felnőve is(diplomával is) itthon is külföldön is bárhol is.
Nem értem hol megy félre az egész hogy csak sitteseknek drogosoknak kellek csak azok hajtanak hívnak találkoznam küzdenek hódítanak szerelmesek.
Ez az én sorsom keresztem es igy halok meg is?
Egyik dolog: kétszer annyi idős vagy már a levélírás óta halló :D nem a múltban kellene vergődni hanem a jövőre koncentrálni.
Másik: tehát van az a réteg aki tetszik de nem foglalkozik veled, meg van aki dzsigoló és rád repül te meg a végén engedsz mert nincs jobb és közben élvezed is, majd mikor vége itt pityeregsz. Erre lehet azt mondani, hogy hülye vagy de nem kicsit.
Ez a jelen is.
Csak ma vetettem számot a korábbi pasijaimmal is.
Sorban.
Nem azért engedek mert nincs jobb hanem amikor meglátom bennük a valódi szerelmet, azzal van végem.
Amíg vetítenek, nem bízom nem akarom kikerülöm, offolom őket, olyankor ill az elején, nem is jelentenek szinte semmit nem vagyok szerelmes, "független" vagyok érzelmileg, de aztán elérik, meglátom hogy tényleg komolyan gondolja, ha kell a végsőkig is küzd, a barátaik is mosolyogják hogy ez csaj most más neki, juj szerelmes lett...:), és szóval kialakul aztán bennem, hogy én is az leszek. "Elvesztem".
Az egyik rendőrpszichológus szerint ezek azért lehetnek mert arra fókuszálok koncentrálok mit nem akarok és nem arra hogy mit akarok.
Ezt én azért is vetem el mert életem első szerelmei 14 évesen sem úgy voltak ahogy ő mondja. 2 osztálytársam is tetszett. Egyik se állt rám. Aztán az intézetis fiú elhívott randira. Én abban sem láttam rosszat nem ítélkeztem nem volt bennem olyan soha, hogy amiről ő beszél hogy én kettéosztanám a pasikat hogy x tipus kell y nem.
Ez mellett nagyon jól látszik ez a strandban vagy stoppolásban is.
Alap az hogy semmi nincs. De az életembe belepottyan vki. Ha én kaparok az életembe vkik után (a rendesek) azok leráznak vagy komolyan ugy mennek el mellettem mintha levegő lennék vagy még kerülnek is.
Neten ugyanez van amúgy.
A normalis diplomás réteg sziamizu es ennyi aztán offol. A nemnorális réteg meg hivogat videocset találkozzunk higyjek neki.
Nem az hogy én milyen vagyok.
Nezd már azokat a szitukat hogy stoppoltam pl. Nem is ismer. Idegen vagyok, úgy vesz fel. Nem egy dipkomás rendes vagy átlagréteg vesz fel, hanem ő. már itt kezdődik.
Vagy a strand. Elvagyok napozok figyeltem a pingpongozí pasikat, észre se vettek le se sz.rtak. de aztán egy srác elmegy mellettem, random megdicsér, megy tovább. Aztán tesommal stb labdázunk aki megdicsért, beállnak a haverjaival hozzánk, aztán átmegyunk a másik medencébe fejeseket ugrani tanítanak, megy a röhögés minden, aztán már később a romantikázás a vízben.
Diplomás normális jött oda? Nem. Hanem a "falu bandavezére".
És velem van vmi? A többi észre se vesz.
És egyikről se tudtam előre hogy kik. Mintha azokra lennék kattanva. Ez nem így van.
A strandos sráccal miután összejöttünk, eleinte csak fura volt hogy a városban vadidegen csajok kezdenek el tapadni rám, és kérdezgetnek hogy én együtt vagyok vele? Nem is értettem mik ezek a hirtelen idegen "bnők", miért faggatnak. csak lassan kezdett el körvonalazódni az, kivel is vagyok egyáltalán, hogy nem pont egy noname pasi egy sarki boltból.
Tehát nem én szemelek ki bűnözőket magamnak direktbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!