Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántalmazó férj Ti is elhagyn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó férj Ti is elhagynátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Férjem megütött.

Azért mert a kertbe csak most jutottam el takarítani, kicsit kapálni, gereblyezni

És ő is lent volt a kertbe kezdte csinálni

És meg kérdezte miért csak most csinálom

Mindent egyedül. Csinálok a háznál, van egy 2 éves kislányunk vele is egyedül vagyok mindig.

Na és mondtam most van időm rá és most Meg akarom csinálni

Az volt rá a válasz hogy inkább hagyjak neki békén mert nem is az én kertem(előtte még 2 perccel ugye az volt a baj hogy nem csináltam még meg) hanem ez az ő kerte meg az anyjáé, mert még az anyja néven van a ház.

És mondtam hogy jaa így állunk okes akkor nem csinálom

És el indult felém, akkora pofont kaptam, hogy le zsibbad az orrom, meg szédültem

Majd meg fogta a nyakam is.

Ezt mind látta a gyerek is sajnos

Ittas is volt persze

Volt már ilyen agresszív, akkor el lökött bent a házba jó erősen.

2024. ápr. 11. 14:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy, szülnék még ennek a főnyereménynek minimum 2 gyereket, hogy fixen 4 ember életét nyomorítsam meg, aztán meg legyen újabb kifogás hogy “dehát a 3 gyerek”, meg ha nem iszik egy áldott jó ember 🤦🏻‍♀️ Szerinted mit kéne mégis csinálnod? Menekülj, bár aki ilyen kérdést feltesz az sosem lép ki ilyen kapcsolatból. Csak a gyereket sajnálom, de őt nagyon!
2024. ápr. 11. 17:12
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Hordjál magadná valami önvédelmi eszközt valami kis kést, vagy sokkolót arra az esetre ha támadna.
2024. ápr. 11. 17:19
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne gyerek, akkor ugye rajtad múlna a dolog, de a kicsi lány érdekében biztosan lépnék. Aztán majd ha kamaszként neki is eszébe jut valamit mondani a férjednek, ő is kapja a pofonokat? Ilyen semmiségért? Nekem ilyen volt az apám, hát nem is nyitottam rá gyakran az ajtót, miután elmenekültem otthonról érettségi után. Biztos ezt akarod? Nekem ez nem volt jó emlék, a teljes gyerekkorom rettegésben tölteni. Amúgy anyámat is megvetem, hogy a kényelmet választotta ahelyett, hogy lépett volna, vele sem vagyunk jóban. Ha a férjem valaha is kezet emelne rám, rondán beszélne vagy bármi jelét mutatná, hogy ilyen alja ember, már csak a gyerekeim érdekében is lépnék.
2024. ápr. 11. 18:15
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik aldott jo ember amikor nem iszik, erdekes..meg dehat szereti a gyereket. Az szereti a gyereket, aki megpofozza az anyjat? Azt irod nem az elso eset, egyre durvabb lesz. Legkozelebb eltori a karod vagy kinyomja a te szemedet is? Vagy mi?
2024. ápr. 11. 18:16
 25/27 anonim ***** válasza:
9%
A férfjed egy aljas alak, pont mint Magyar Péter.
2024. ápr. 11. 18:50
 26/27 anonim ***** válasza:
86%

"Én nő vagyok, de az biztos ha velem egy férfi ilyet megcsinálna, nem hagynám magam és kapna ő is!"

Te komolyan azt hiszed, hogy aki annyira felcseszi magát, hogy megüssön, az ha visszaütsz neki nem kezd el addig verni, míg mozogsz?

2024. ápr. 11. 19:30
 27/27 anonim ***** válasza:
64%
26-os jogos, ha egy nő vékony törékeny sajnos nem tudja. Én nem vagyok az, nagyobb darab vagyok szóval nem hagynám magam az biztos, de ezt csak a magam nevében mondtam!
2024. ápr. 11. 19:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!