Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel magadtól a párodért?
Igyekszem gesztusokkal éreztetni hogy fontos nekem és nem csak mellettem van.
Reggel előkészítem a kávéhoz a cuccokat neki, berakok neki ebédet, kihozom a biciklijét meg berakom a táskájába a cuccokat. Figyelem mit szeret és hogy legyen itthon.
Sokszor viszek a kedvenc szendvicséből a munkahelyre neki.
Este masszírozom a lábát. Mostanában megkér sokmindenre ( szeretne inni,hozok e, stb).
Este szinte én pakolok fel és le is a vacsihoz.
Ő szinte semmit nem tesz csak úgy magától. Már azon is gondolkodtam hogy én vagyok a sok barátnőm felé.
Én alapvetően gondoskodó természet vagyok azokkal akiket szeretek. Mivel én kelek fel előbb, ìgy elnészítem a kávéját, elcsomagolom a munkába a kajáját. Délután én érek haza előbb, szóval megfőzök, mosok, behajtogatom a ruháit stb. Ha boltba megyek akkor is mindig hozok neki valamit.
De nálunk ez oda-vissza működik, ha ő van itthon ugyanúgy ágyba hozza a kávét (tegnap véletlenü rámöntötte :D) és most hogy 3 napig szervizben volt a kocsim, 1 órával előbb kelt, hogy el tudjon dobni. 🤷♀️
Szóval jó dolgok ezek ha szívből jönnek és mindkét irányban működnek.
Jó dolgok persze. De kicsit kezdem úgy érezni mintha természetesnek venné.
Kiejti a száján h pl nem hoztam kanalat és nem elindul hanem vár ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!