Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel magadtól a párodért?
Igyekszem gesztusokkal éreztetni hogy fontos nekem és nem csak mellettem van.
Reggel előkészítem a kávéhoz a cuccokat neki, berakok neki ebédet, kihozom a biciklijét meg berakom a táskájába a cuccokat. Figyelem mit szeret és hogy legyen itthon.
Sokszor viszek a kedvenc szendvicséből a munkahelyre neki.
Este masszírozom a lábát. Mostanában megkér sokmindenre ( szeretne inni,hozok e, stb).
Este szinte én pakolok fel és le is a vacsihoz.
Ő szinte semmit nem tesz csak úgy magától. Már azon is gondolkodtam hogy én vagyok a sok barátnőm felé.
Normál esetben arra vágysz, hogy jót tegyél neki. Ez nem egy olyan dolog, amit jegyezni kell. Ez jobb esetben része a kapcsolatnak. Ha igazán szereted a társadat, egy idő után sokkal fontosabb lesz neked az ő boldogsága, mint a sajátod. Pontosabban az tesz téged boldoggá, ha őt is boldognak látod.
A kapcsolathoz való hozzáállást kell tisztázni. Ha két ember önzőségből megy bele a kapcsolatba, az biztosan nem lesz boldog.
Én hasonló vagyok mint te, nőben.
Az én párom értékeli amit csinálok. Szereti a főztömet. Megdícsér, vagy megköszöni ha viszek neki inni az ágyba, vagy random adok neki csokit.
Az mondjuk zavart, hogy ugyanúgy semmit nem csinált magától. Így egy idő után nagyon nehéz az ő kedvében is járni, takarítani és a többi házimunkát is elvégezni. De megbeszéltük. Kérnem kell és csinálja.
Csúnya szóval agyf..t kapnék,ha a munkahelyemre más pakolna be nekem ..
Férfiként mindig magam vasaltam a ruháimat,pucoltam a cipőimet.Akkor is ha kapcsolatban voltam.
Amit te itt írsz, az egy szolgálás,pitizés,akárhogy is nevezzük másként.Még a fájós lábat masszírozni elmegy,de a többi...
A párod önállótlan,kihasznál, te pedig kötődési problémás vagy és behódolsz.Nyers igazság,de ne rám haragudj ezért.
Ezt javarészt szívesen megteszem.
De a reggelieket főleg azért mert nem akarom azt hallgatni hogy késve van, meg nem talál semmit és ugy legalább azokkal nyer időt amit megcsinálok.
Vagy a biciklinél hogy ki tudja hozni nem fogja beütni a kódot mert hol nyit hol nem.
Sokszor morgólódik hogy ez nincs meg neg az, meg úgy mond dolgokat mintha én tehetnék róla. Mint ahogy arról se hogy ő nem tud reggel időben kelni és nem jön rá h azzal csesz el sok időt h ül a wcn mobilozva. Amit nem értek 1, 2 pedig ha tudom h sok idő megy úgy el és mobilozni akarok akkor előbb kelek es lesz idő mobilozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!