Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegeteket szeretnem kerni?
Volt egy majdnem 7 eves parkapcsolatom amiben sokat bantottuk egymast.Erzelmileg mindig azt ereztem hogy nem vagyok eleg jo ha valamit tett en rosszul reagaltam ra s meg kertem hogy valtoztasson nem tette meg azt mondta hogy nem erdemlem meg azt erdemlem h igy viselkedjen velem.Mert ilyen meg olyan vagyok.Ha sirtam nem halgatott meg ha megis halgatott nem segitett hanem csak mindig hogy tulgondolom erzekeny vagyok mindenen sirok meg hasonlokat
Csunya ossze veszeseknel pedig mondta hogy mingyart meg ut meg emelte a kezet de en hamarabb utottem meg ot mint o engem s vissza adta majd enis s igy tovabb.Tudom ebben hibaztam hogy meg utottem de en nem birom ezt a fenyegeto magatartast nem birom elviselni,talan azert mert gyerekkoromban nem tudtam meg vedeni magamat ettol.Persze ez nem kifogas.Volt h masik lanyhoz hasonlitott hogy sose leszek olyan mint x,y ha mondtam pl h a baratai hogy viselkednek a baratnoikkel akkor azt mondta hogy ok meg erdemlik vegul ott borult el a dolog hogy haza jottem anyuekhoz s nem szoltam neki erre o utanam jott es torka szakadtabol orditotta hogy most azonnal menjek haza 2 percem van haza menni ne akarjam h ki szaljon az autobol meg hasonlok de nem mentem eltelt 2 het jon igerget hogy megvaltozott h tudja mit hibazott ezzel az a baj hogy mar egyszer mondott ilyeneket jon h ne adjam fel a gyerekeink jovojet meg stb azzal is fenyegetett hogy meg oli magat ha elmegyek kulfoldre.
nemtudom mit tegyek teljesen ossze zavar ilyenkor
Tanacsot esetleg vagy velemenyt valaki
22L 25F
Szakíts vele, tiltsd, ha irl zaklat, akkor rendőrség.
Ez az egymás ütése nekem mondjuk fura kicsit, nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!