Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a párom azt mondogatja nekem, hogy "az a bajod, hogy túl komolyan veszed magad"? Mit akar ezzel mondani?
Tőle csak vállrándítás jön, ha rákérdezek. Hozzátenném, nem vagyok karót nyelt liba, van humorérzékem, jókat röhögünk. Talán csak lerázós, vitalezárós semmitmondó szöveg ez? Mondjuk én pont ettől leszek pipa mostanában.
(37/N)
Vigyázz, mert az is lehet, hogy az önbecsülésedet akarja lejjebb rombolni!
(Én nem engedtem a páromnak az ehhez hasonló megnyilvánulásokat a végtelenségig "mantrázni".)
Tartsd magad ahhoz a szinthez, amit elértél! Illetve maradjon meg az a szokásrendszer, amit otthon, mint jó példát átvettél!
Hiaba. Vagy azt mondja, legyek lazabb...
Aha, amugy kb errol lehet szo olyankor.
"az a bajod, hogy túl komolyan veszed magad":
Eredeti helyzetben ez azt jelenti, hogy az ember minden helyzetet, cselekedetet, szituációt, beszélgetést komolyan vesz; nem lehet vele viccelni, poénkodni, mert magára veszi vagy nem érti a lényegét. Ha nem sikerül neki valami, akkor meg önmagát hibáztatja, sokáig rágódik rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!