Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagál így?
Tényleg mindent megcsinálok itthon. Próbálok egy alap rendet tartani míg barátnőm nem. Így mivel engem zavarnak dolgok megcsinálom mert hiába kértem tőle.
Viszont az olyan dolgok amiket kértem tőle és nincs megcsinálva (még) azt észreveszi és szól is érte hogy miért van úgy.
Például :
Ő hajmosas után este törülközőt tesz a parnára de reggel nem viszi ki, és volt hogy 2 hétig az ágyban volt a törölköző. Kértem hogy máskor vigye ki mert nem ott a helye. Sokszor én vittem ki, aztán elég lett abbahagytam. Ma szóvá tette hogy miután megágyaztam és bement a szobába miért nem vittem ki a törülközőjét a párnájáról.
Vagy:
Rajtam keresi a cipőjét hogy hol van, csak mert ő leveszi a tartó kornyékén én meg mondjuk a tartóba teszem ami ott van az ajtó mellett, reggel nem veszi észre hogy hol a cipője és ott van ahol hagyta csak fél méterrel arrébb..
Legutóbb azt írtad hogy elmentetek terápiára? Látom eddig nem sokat ért!
Mikor fogod már megérteni hogy annyira eltérő módon szocializálódtatok, annyira eltérő az értékrendetek, céljaitok, hogy a vak is láthatja (csak te nem) hogy nem vagytok egymáshoz valók.
Egyik sem jó vagy rossz csak nem passzoltok össze!
Te meg erőlteted és értetlenkedsz hogy miért csinál ilyeneket a barátnőd. Azért csinálja, mert ilyen a személyisége. Neki csak a lakásod kell a munkahelye miatt (meg egy gyerek amivel ezt bebiztosíthatná), te meg társfüggő vagy. Ezért kapaszkodtok egymásba, mint a fuldokló a megmentőjébe. De így csak lehúzzátok egymást a mélybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!