Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura hogy ha a barátom erre így reagál?
Tudom persze még egy állásinterjú után sem biztos hogy felvesznek dolgozni, de több helyről is visszahívtak. Még a szüleimmel élek, és fél éve vagyok munkanélküli.
Barátom meg azt mondja, hogy nem biztos, hogy felvesznek dolgozni, meg hogy nehogy azt higgyem hogy engem megfognak fizetni x munkahelyen, és lehet hogy nem is lesz belőle semmi, és az sem biztos, hogy engem fognak választani, hiszen rajtam kívül még másokat is behívnak. De szerintem se fognak engem választani, mert annyira azért én se vagyok jó.
Persze tudom, hogy semmi sem biztos, de azért ez a reakció fura tőle. Nem mondta, hogy sok sikert, vagy valami ilyesmi.
Igen,ez elég gáz hozzáállás a részéről..
Mondd el neki hogy ennél kicsit több támogatást vártál volna tőle..
Ha arra is rosszul reagál,megfontolnám kell-e nekem egy ilyen pasi..
Szerintem már volt ez a kérdés... és a véleményem azóta sem változott. Manipulatív gyökér a pasid, aki még egy állásinterjúban is azt reméli, hogy azzal téged sárba tud majd döngölni.
Te pedig a jelek alapján addig fogsz kérdezősködni, ameddig neked tetsző választ nem kapsz. De ennek így mi értelme? Akkor ne kérdezz, hanem szó nélkül maradj mellette. De majd ne gyere sírva évek múltán, ha végleg a sárba tipor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!