Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző/gyakori szerintetek, hogy a kapcsolatok első 1-2 évében az emberek sokkal több mindent elnéznek a párjuknak, mint a későbbiekben?
Nálam inkább az megy hogy eleinte tetszem aztán pár év és az ellentétem kell.
Pl vékony vagyok sportos, tetszem járunk aztán meg már a vaskosabb nő kell, ha szőke vagyok kékszemű, akkor pár év és váltanak kisebbségre.
Az én kapcsolataim ilyesmik.
3. Te választod ki ezeket a bikákat. Ne sértődj meg, de hasonló a hasonlót. Te lennél legjobban kikelve magadból ha lenne egy normális pasid. Hidd el, ez így van! :)
"Pl vékony vagyok sportos," Na, itt el is van bszva a dolog, mert akkor te pontosan az a fajta nő vagy, aki a Föld felett lebeg 5 méterrel, te vagy aki azt gondolja bárkit megkap. Nincs ezzel baj, de akkor a következményeit is viseld. Neked nem férfiak voltak az életedben, hanem KANOK. Azok akik a bszásra hajtanak, te meg ezt érzed férfiasságnak, neked ilyenek tetszenek. Ők, bikák, mennek a következő nőstényre, úgy is megkapják.
Azt tudtad, hogy ma elég azt kiírnia egy nőnek hogy "vékony", és a pasik bebolondulnak értük. Arc sem lényeg, csak vékony legyen. A vékony nő mítosza olyan erős, hogy tulajdonképpen az összes ilyen nő előtt kinyílik az összes ajtó. Egyet ne felejtsünk azért el, a pasikat ilyenkor kizárólag a farkuk érdekli. Attól hogy extrém kapós egy vékony nő, olyan mint egy szalmaláng. Hamar elég, mert egy vékony nő lelke ezeket a pasikat nem érdekli. Dugás-dugás-dugás, unalmassá váltál, dobva leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!