Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire jellemző, hogy a mosdókagylóba pisiltek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Mindig odapisilek.
Néha odapisilek.
Soha nem pisilek a csapba.
24 szavazat
1/12 anonim válasza:
nyugi, csak néha, csak vendégségben, amikor nem számítanak rá
3/12 anonim válasza:
A vizes direkt megkérdezte, hogy bréhez mérje-e a magasságát a csapnak, mert sokan kérik. NEM VICC!
4/12 anonim válasza:
Legjobb a csapba.
- Látom a vizelet színét.
- Nem veri vissza a lábszáramra a WC-csésze.
- Egyből tudom is mosni a végét.
5/12 anonim válasza:
Csak ha olyan mértékű szorulásom van, hogy nem lehet máshogy megoldani, mert nem nagyon jön ki a vizelet a "hátsó torlódás" miatt. De ilyen utoljára kb. 2016-ban volt.
6/12 Hans Pötterman válasza:
Soha életembe eszembe sem jutott
7/12 anonim válasza:
Olyannyira mint wc deszkára kulázni. Az nem arra való hogy oda pisilj.
8/12 anonim válasza:
Nekünk a fűrdőszobában van a wc. Szóval még az se indok,hogy zuhanyzás előtt nincs hova pisilni.
9/12 anonim válasza:
8-as ról jut eszembe. Emelhetnénk a tétet!
Ki szokott zuhanyzás közben pisilni?
Gondolom senki....Hát persze :D
10/12 anonim válasza:
#9: Én rendszeresen. Egyszer olvastam is egy cikket, hogy ezzel kvázi vízet spórolsz. És valóban. Ha átgondolod, ellene nem szól semmi. Az is csak víz... lefolyik szépen, nem marad ott sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!