Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől válhat egy férfi elképesztően féltékennyé? Mi válthatja ki ezt?
Alapvetően barna göndör hajam van, de már nagyjából 4 éve festetem mély vörösre. (Valami ilyesmi a szín: [link]
Mikor megismerkedtünk, olyan fél éve, akkor is nyilván ilyen hajam volt. Ez úgy működik, hogy mindig fakul kicsit, meg persze lenő, és változó, de 2-3 havonta megyek festetni. Csütörtökön voltam fodrásznál a szokásos szín lett, meg picit vágott is a fodrász. A párom meglátta, és közölte, hogy azt hitte, hogy most, hogy már komoly kapcsolatom van nem fogom ilyen “pasi csalogató rá” festetni a hajam, és hogy tuti meg akarom csalni, vagy már csalom is. Ez van akkor is ha esetleg piros rúzst teszek fel, bizonyos ruháimnál is ez van. Pedig konkrétan ugyan ilyen volt a srílusom amikor megismerkedtünk, mint most. Kitettem instára egy képet amin egy barátnőmmel kávézunk, és az egyik kollégám annyit kommentelt, hogy “csinosak vagytok!” Erre én annyit írtam, hogy “Köszi!😁”. A párom amint látta, közölte, hogy “ez a faszi tuti dug téged.” Őszintén már nincs kedvem ezekhez a beszélgetésekhez. Nagyjából egy hónapja csinálja ezt napi rendszerességgel. A legdurvább az volt, mikor aktus közben volt merszem becsukni a szemem, és rögtön közölte, hogy biztosan másra gondolok, úgyhogy nyugodtan menjek és csináljam vele. Majd mikor ő végzett csak úgy otthagyott. Szerintetek lehet ezzel valamit tenni? Vagy szakítsak és kész? Én szúrtam el valamit, csak nem veszem észre? 21N (ő 23, ha ez számít)
"Háttérben állhat korábbi megcsalás trauma, esetleg elvált szülők családmodellje."
Vagy csak ő dugna félre és használná ki minden alkalmat, és ezt vetíti ki a kérdező.
Neten edukalt,onjelölt pszichomókusoktól mentsen meg mindenkit az eg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!