Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezen túltenni magad?
A barátommal szakítottunk 8 év után. Megcsalt a kolléganőjével (aki 20 évvel idősebb nála) hónapokig. Vak voltam és nem vettem észre a jeleket (vagy inkább csak nem akartam elhinni), ő pedig jól titkolta, de most mégis kiderült...
Ő volt az első komoly barátom ,a lelkitársam, a legjobb barátom.. (20 évesen jöttünk össze az egyetem elején)
Mindez 1,5 hete történt és teljesen magam alatt vagyok. A munkahelyemen egy komoly pozícióban vagyok, ahol teljesíteni kell és én nem bírok koncentrálni, mellette egy mestert is csinálok levelezőn és jönnek a vizsgák,de képtelen vagyok tanulni. Csak sírok és élni sincs kedvem. A barátnőim próbálnak kirángatni, de velük sincs kedvem sehova elmenni. Ha járkálok is a városban minden hely rá emlékeztet, azt nézem, hogy oda ültünk be 1x, ott sétáltunk ekkor meg akkor, a hétvége a legrosszabb, a rám szakadt szabadidő és az a 2 nap amit mindig együtt töltöttünk.
Itt vagyok 28 éves nőként újra szingliként, összetörve és nem látom a kiutat ezek után. Azt érzem csalódtam a férfiakban és mindenben. Aki volt hasonló helyzetben, megköszönném ha írnátok tippeket, hogy hogyan lehet ebből a gödörből kimászni, mert reménytelennek érzem a helyzetet jelenleg.
Köszi!
Igen,valahol igazad van, belekényelmesedtünk.
28 évesen sajnos úgy gondolom, hogy már nem vagyok annyira fiatal...
13: Életed felén se vagy túl, nem vagy tini, de öreg sem. Butaság arra gondolni, hogy elment előtted az élezed, ismerősöm nagyanyja 70 évesen keresett magának úgy férfit.
A kérdés csak annyi, hogy mit szeretnél és mit vagy hajlandó tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!