Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit csináljak. Vajon szeret még?
Nagyon szeretem a barátom.Nagyon sokszor előfordul, hogy felidegesítik, és ilyenkor kicsit bunkó velem.Ma este is célzott rá hogy megakar halni.Kérdeztem hogy mi a baj, de nem árulta el.Nem bízik bennem ? Pedig tudja hogy rám számíthat.És ez olyan rosszul esik.Néha ilyenért sirok is.
Nemtudom hogy mit csináljak. :'(
lehet hogy csak nehezen nyílik meg, vagy olyan dolog miatt ideges amiről nem szivesen beszél...
nem vennék rá mérget de ha megbízik benned, akkor az is lehet hogy veled kapcsolatos ha nem akarja elmondani.
az előző válasz írója vagyok. ha nem szeretne, nem várna a semmire, már szakított volna. te meg csak gondolkodj pozitívan, ne hidd egyből hogy nem szeret...
csak optimistán és ahelyett hogy tis bánkódsz próbálj belé lelket önteni, így majd minden megváltozik:)
Az én volt barátom is ilyen volt. A kapcsolatunk vége felé csak úgy áradt belőle az életundor. Ezzel elriasztott magától, részben emiatt is szakítottunk.
Azt javaslom, próbáld vele megbeszélni, kérd meg hogy legyen nyitottabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!