Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm féltékeny, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm féltékeny, mert "nők járnak hozzám", amikor ő nincs otthon. Hogy kezeljük a helyzetet?

Figyelt kérdés

Együtt élünk amúgy. Ő néha home officeban van, néha irodában, én csak itthonról dolgozom, saját vállalkozás. Lévén, hogy műkörmös vagyok, nyilván fiatal lányok, nők jönnek eléggé jelentős többségben. A páromat nagyon zavarja, hogy folyamatosan nők járnak hozzám, kettesben vagyok velük.

Azt mondja, hogy rosszul esik neki, hogy többet beszélek összesen más nőkkel, mint vele, meg tudja, hogy milyenek a nők a körmösnél, mennyi bizalmas dolgot elmondanak, stb. Ráadásul mi is így ismerkedtünk meg. Én ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, szeretem a munkám, a "más nőkkel" csak munkaidőben vagyok kettesben, a páromat viszem randikra, van közös programunk, de nyilván ha összeadom a munkaóráimat, akkor az több, mint amit a párommal minőségileg kettesben tudunk tölteni bármivel, ami nem házimunka/alvás. Pláne, hogy mindkettőnknek van baráti köre is, egymás nélkül is van szociális életünk.

Őt leginkább az zavarja, ha úgy jön valaki hozzám, hogy ő épp nincs otthon. Azt mondja, hogy nem gondolja, hogy megcsalnám, nem lát jeleket(nincs is mit látni, hűséges vagyok). Meg amúgy is, ha home officeban van is annyit érzékel, hogy kaput nyitok, be/kiengedek egy vendéget, a szalon másik épület, nem a házunk. Csak szimplán rosszul esik neki, hogy ennyit vagyok más nőkkel.

Az viszont elég szürreális lenne, hogy csak akkor dolgozzak, ha ő épp home officeban van, a hétvégét meg nagyobbrészt jó lenne együtt tölteni, szóval nyilván nem akarom azt se, hogy a közös időnk rovására dolgozzak csak.

Valami tipp, hogy ez hogy legyen jó?

2024. ápr. 5. 22:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Váltasz munkahelyet, foglalkozást vagy ő teszi meg. Esetleg ha annyira zavarja a dolog, hogy keveset vagytok együtt és meg fogod csalni (ettől tart igazából hiába mondja, hogy nem) akkor menjen pszichológushoz mint írták előttem és ha az se segít akkor inkább szakítsatok mert ki fog téged készíteni ugyanúgy mint saját magát.
2024. jún. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!