Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők meddig maradnak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők meddig maradnak rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tehát ahol már van gyerek, de csak élettársi kapcsolat van. Azt mondja, hogy nem jó már vele. Legszívesebben kidobná, még sem dobja ki....?

2024. ápr. 4. 10:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a személyisége. A legtöbben annyira félnek, hogy örökké.
2024. ápr. 4. 11:54
 12/21 anonim ***** válasza:
9. szerintem pont fordítva van. Sőt, más dolgok is erősen jelen vannak a háttérben. Én se a tág, se a szűk környezetemben nem láttam, nem hallottam még nőt, aki csóróra cseréli le a férjét. Még szeretőnek is top kategóriás férfiakat keres minden nő, még oda sem felelne meg egy csóró, de még egy átlagos sem. Nem is értem miről beszélsz.
2024. ápr. 4. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
#8 vagy a prostizás.
2024. ápr. 4. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azok a nők akik hozzászoktak egy magas életszínvonalhoz csak akkor váltanak ha nem kell alább adniuk....nekem ez a tapasztalatom. Keresgélnek folyamatosan, de biztosra nem mehetnek, mert az új lovag megszívathatja őket. Ahol nincs fizikai bántalmazás, nincs megfélemlítés, ott nyugodtan kivárják a kedvező alkalmat, ha pedig nem jelentkezik új férfi akkor így jártak. Ahol gyerek is van ott pláne óvatosabbak, mert nem csak magukat kell eltartaniuk.
2024. ápr. 4. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Felelősség!

Nem fogok elválni és összejönni egy barommal aki nem fogja úgysem szeretni a gyerekemet, mert nem tőle van.

2024. ápr. 4. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:

15. Igazad van, de neked szerintem ez a kereszted, ettől nem tudsz szabadulni, mindig ezt írod! :D

Vigyázni kell a nőkkel is, mert az elején az összes feltérképez minden szinten. Őket nem a szex hajtja ilyenkor, hanem hogy magasabb szintre kerüljenek, vagy a férjük rossz szokásaitól meneküljenek, de bizony azt a színvonalat alapból kell hoznod amihez addig már hozzászokott. Pont ezért van az, hogy dúl a love, megy az ismerkedés, egyzser csak a nő lelép se szó, se beszéd. Miért? Mer kialakult a teljes kép rólad mint férfiről, és nem ütötted meg azt a szintet, amiben eddig élt.

15-ös. Amiről te beszélsz az csak ezután jön. Ha minden oké, akkor jön a bemutató a gyerek felé. Ha meg csak szerető kell, akkor meg jön a főpróba, a farokméret, a farok vastagság, a farok keménység, az hogy miket vállalsz be, mennyit bírsz, milyen perverziókba vagy benne. Hogy spermazuhanyzó-e a farkad, hogy van-e olyan gusztusos a farkad hogy a szájába élvezz. Ne röhögj ki, én ezeken átestem nem egy nőnél. Képzeld, volt olyan aki azért dobott, mert ő olyan videókra izgul fel, ahol a férfi hatalmas dákója minimum 12-őt spriccel. Nála a 12 a minimum, mert az olyan izgató amikor egy komplett ágynemű garnitúrát áztatsz el. Heves megye, egy négy betűs település, Eü dolgozó. Remélem felismered magad ha olvasod kedves...

A másik sztori, azt mondta a hölgy, hogy oké, találkozzunk, de ott van neki Béla a polcon. Így hívta a vibrátorát. Tegyem mellé a farkamat, mert ő annyira hozzá van szokva ahhoz a mérethez, hogy az alatt tutira nem lesz semmi egy férfival. Erre kitett nekem egy minimum 28 centis dildót. Mondtam is neki hogy nem kell az összehasonlítás, csaó. ŰŐ is gyk-ról megismert nő volt. Bp. 40-es, IV. ker. Szia, azóta találtál már pasit a célra? Bocsi, de azért 3 gyerekes anyaként egy picit ciki így keresni szeretőt, főleg hogy még némi anyagi támogatást is szerettél volna.

Jó, itt befejeztem az élménybeszámolót, csak azért írtam le, mert nem egészen úgy van ez a szeretőzés a nők részéről, nem annyira idilli, hogy a szegény nők otthon nem kapnak figyelmet, és ők diszkréten,intelligens módon keresnek egy diszkrét, intelligens férfit közös örömszerzés céljára. Az anyagi támogatás az ma már nagyon divatos lett, ezt már több férfitól hallottam. Ilyen ez a kapitalizmus! :) Hát na, rájöttek a családanyák is, hogy nem elég a 28cm-es spermazuhany álomfarok, a havi 120EFt-azért legyen már meg mellé. Vagy már emeltél árat? Szeretőt kereső nők...aha...

2024. ápr. 4. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem addig, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy megcsalás a férfi részéről, esetleg még akkor, ha a nő életébe belép egy másik férfi.
2024. ápr. 4. 14:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nem tudom méretre megmondani, de volt akinek nagyon vékony volt.

A másik hogy beleültem, 1 percen belül lelankadt.

Utána legközelebb 1 órát dolgoztam rajta, nem tudott elmenni mert bevett valami sz@rt.

2024. ápr. 4. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
18. De milyen szempont alatt találtál 3 pasit?
2024. ápr. 4. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Addig maradok, amíg a párom meg nem csal, esetleg meg nem üt.

Bármelyik megtörténik, azonnal lépek 🤷‍♀️

2024. ápr. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!