Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldogtalanság és a vidéki élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság és a vidéki élet?

Figyelt kérdés

Van egy sok éves kapcsolatom amiben nagyon régóta boldogtalan vagyok. Feladtam a korábbi életem Budapest belvárosában és ide költöztem vidékre ahol ő él. Korábban Budapesten élt ahol megismerkedtünk, de az egyetem után hazaköltözött.

HO-ban dolgozom és a kiadásokat felesbe fizetjük, így nem tart el sőt sokszor még èn adok bele a közösbe. Nagyon hiányzik a fővárosi életem amit otthagytam. Itt a lehetőségek nagyon korlátozottak, délután egy ember nincs az utcán. A közösségi életem kimerül abba hogy elmegyek vásárolni az Aldiban. Közben mindenben a párom életéhez igazítva kell élnem. Mikor szóvá tettem mindezt és nehezményeztem, ordított velem hogy akkor majd én elvégzem a munkáit és akkor majd otthon ücsörög és lesz ideje. Van olyan hét amikor heti 7 napban nincs itthon mert a munka mellett az unokatestvére cégében is besegít hétvégente. Én pedig otthon ülhetek magam, kerékpározni megyek a jó időben, vásárolni. Nagyon ritkán megyünk el valahova kettesben és csak úgy ahogy neki megfelel. Volt olyan hogy este 6 órakor hazaállított és kijelentette hogy akkor megyünk Pestre vásárolni! Több mint egy óra az út kocsival így zárás előtt ha befutunk.

Szerinte ebbe a kapcsolatban egy gyereket kellene vállalni és akkor lesz programom.

Több alkalommal kijelentettem hogy szakítani akarok. A válasza az hogy gondoljam át és ad nèhány hónap gondolkodási időt.

2024. ápr. 3. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Megmondta hogy akkor lesz házasság ha lesz gyerek"

ŐŐŐŐ - és te?

Én nem akarnék se házasságot, se gyereket egy ilyen emberrel, aki dirigál nekem. Ő nem a párom. Nem is szeret, és nem is tisztel.

Semmi dolgunk egymással.

2024. ápr. 3. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen logikusan átgondolva: van egy nem működő kapcsolatotok, úgy tűnik el is vagy nyomva, de te gyereket vállalnál vele. 🤦‍♂️Most komolyan? Miért?

Pontosan tudod, hogy mit kellene tenned. Sok sikert.

2024. ápr. 3. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk megpusztulnék abban a betondzsungelben meg zajban, de nem vagyunk egyformák. Egyszerűen nem illetek össze, a ház fenntartásáról meg szerintem fogalmad sincs. Vagy azért dolgozik ennyit, mert másként nem tudja fenntartani vagy munkába menekül. A családi ház tud átok és áldás lenni egyszerre és sajnos anyagilag nem mindenkinek való.
2024. ápr. 3. 22:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Van saját fizetésem, mindent felesben fizetünk, sokszor amikor Pestre megyünk vagy magam megyek vonattal szoktam neki vásárolni ruhát. Arra is volt m példa hogy az általam vásárolt Hugo Boss nadrágot egyszerűen bevágta a csomagtartóba szatyrostul és fèl évig hozzá se nyúlt. Sokkal többet adok bele a kiadásokba, mint ő. Ha beülünk egy kávéra szinte mindig én megyek rendelni, fizetem mind a kettőnk rendelését majd viszem ki neki.

Nőnapra egy szál virágot nem kaptam, csak mert lesz*rta.

2024. ápr. 4. 01:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még vele? Mi tart mellette? Mióta vagytok együtt?
2024. ápr. 4. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!