Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt meg lehet beszélni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg lehet beszélni, vagy nem érdemes folytatni, ha látszólag ennyire nem érdekli, terhes leszek-e (28N)?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden. 8 hónapja vagyunk együtt, nem igazán látom rajta, hogy komolyat akarna, annyi energiát nem tesz bele így én is próbálom lazára venni, és nem látni bele semmit. Ne kövezzetek meg, nyilván nekem is fontos a szex, de most nem vagyok olyan élethelyzetben hogy őhelyette elkezdjek keresni valakit, akivel komoly kapcsolatom is lehet, addig meg gondolom mindkettőnknek jó ez a felállás. Az sem érdekel, ha ő mással se akar komolyat, de ezek alapján velem tutira nem.

Heti kétszer találkozunk többnyire, szex az mindig van, párszor együtt alszunk, néha program is van, ismerem a barátait, ő is az enyéimet, de ennyi. Én nekem nem fér bele egy igazi kapcsolatba hogy abszolút nem haladunk semerre és nem is nagyon töri magát. Szóval megbeszélés nélkül én ezt elkönyveltem szexkapcsolatnak.

A baj csak az, hogy a védekezés "nem annyira érdekli"... én nem szedhetek tablettát, ő meg nem szereti a gumit, ìgy mostanság mondhatni ráállt a megszakításos védekezésre. Persze hülye nem vagyok, termékeny ablakban, jövő héten ezt nem fogom hagyni neki. Nagyon érzem a peteérést, 28 naposak a ciklusaim, tényleg kb. Középidőre esik, így mondhatni működhet akár a naptármódszer is.

Csak hát ettől még meg kellene vele beszélni, hogy "figyu, ez a kapcsolat tudod hogy arról szól, semmi többről, rohadtul nem kéne ezt rizikózni, mert kettőnk közül pont Te vagy az, aki lelkileg biztosan nem áll készen egy gyerekre, én viszont abortuszra nem mennék a hülyeségünk miatt".

Ha ezt ìgy elmondom neki, van rá sansz, hogy elfogadja az én érdekeim, vagy inkább keressen olyan szexpartnert, aki tud is tabit szedni, mert ez nekem így annyira nem pálya.

ápr. 1. 16:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem kéne tudnia 8 hónap után, hogy mit is akar valójában. Aha. Lehet én vagyok a hülye, de szerintem már az ismerkedésbe sincs értelme majd lesz ami lesz alapon belevágni. Mert nagyon nem mindegy, hogy alkalmi szexre, szexkapcsolatra keresel valakit, vagy hosszútávra tervezel. Az embernek muszáj ismernie a saját igényeit, hiszen ha ő maga sem tudja mit akar, hogyan is várhatná el mástól, hogy kitalálja, mit szeretne?

8 hónap telt el és máris komoly problémákat tapasztalsz. Kevesebb mint egy éve vagytok együtt, még bőven tartania kéne a nagy romácnak, de a párod már most sem képes megfelelő mennyiségű időt és energiát belefektetni a kapcsolatotokba. Alig vannak programok, nincs semmi érdemi időtöltés, csak lefekszetek néha. Akkor idővel ez miért javulna?

Azt meg végképp nem értem, miért kell neki tudnia arról, hogy te fogamzásgátlót szedsz. A leírásod alapján egyáltalán nem vesz komolyan téged, akkor miért akarja mindenáron kihívni magatok ellen a sorsot, hátha összejön egy gyerek?

Egy beszélgetést megér, de ha nincs változás, márpedig attól tartok, sajnos nem lesz, akkor komolyabban is el kell gondolkoznod rajta, hogy együtt vagy külön szeretnéd folytatni.

ápr. 1. 20:03
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem, szerintem egyértelműen nem ideális ez a kapcsolat, mert akit ismerek és jól alakult neki, annak nagyon nem erről szólt, már 3 hónap után se. Kb. Olyan érzésem van, hogy ő éli a maga életét, én az enyémet, aztán néha "elővesszük egymást".

- minden nap ír. Nem sokat, max. 5 sort, de ennyit bele kell rakni, mert ha nem a csaj gyanút fog. Hát, ettől még ugyanúgy nem esek hasra.

- program leginkább akkor van általa, ha a haverjait is bevonja, mintha valami kirakat csaj lennék.

- amikor én szerveztem valamit házon kívülre, olyan érzésem volt, hogy neki ez nyűg, unatkozik. :(

- ő otthonülős, film-sorozat, gamelés. Én világéletemben mentem/mennék, sehogy se lenne kielégítő egy kapcsolat számomra, ahol ő csak a kanapén éli ki magát. Én ìgy is megyek mindenhova, ilyen a természetem, de hát nélküle. Egyszer sem mondta hogy jönne.

- szülőkkel találkozni, ugyanmár.

- de közben meg mondja, hogy szeret, hogy fontos vagyok neki.

-nekem nincs kocsim, így ő szívesen fuvaroz bárhová, ettől jól érzi magát. Bár nekem erre őszintén nincs szükségem, ettől nem is érzem magam szeretve, de mint kedves gesztus, elfogadom, persze.

- azt mondta, nem egy romantikus alkat, akàrmi igényem van, mondjam neki, mert ő nem gondolatolvasó...

Nem, nekem arról is szól egy kapcsolat, hogy igyekszem kiismerni a páromat, ami arról is szól, hogy kitalálom, odateszem magam, belerakom az időt és energiát, hogy egyáltalán kitaláljam, minek örülne, mivel járhatok a kedvében és nemcsak elfogadom, ami van.

Szóval nem, nem akarom mondani, meg kifejezni, mit akarok, azt akarom, hogy legyek annyira fontos végre valakinek, hogy AKARJON beleszervezni az életébe, az érzelmi világába és ne egy ilyen felszínes f*s legyen az egész.

ápr. 1. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
32%

Na, mindezt beszéljétek meg nyugodt hangnemben.

Mondjátok el egymásnak, hogy mi nem tetszik neked rajta (és fordítva). Ügyelj arra, nehogy vitatkozássá fajuljon, hanem maradjon a szürke megbeszélésen. Ha valamelyikőtök megemeli a hangját, akkor csendben, nyugodtan mondd azt (ill. lásd meg, hogy idegesítenek a válaszai és megemeled a hangod), tehát mondd azt, hogy folytassuk később (másnap).

Ez utóbbi kommentedből úgy veszem észre, hogy meglátod a jó tulajdonságait is. Tedd mérlegre, hogy melyiket tudod tolerálni és melyiket nem. Ami túlsúlyban van, aszerint dönts (és ő is ugyanígy tegyen).

Sok sikert!

ápr. 1. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire fontos neked a szex, akkor miért ne tudnál másik szexpartnert keresni aki használ gumit?

Ez az egyik lehetőség.

Aztán választhatod a hormonmentes fogamzásgátlót pl a caya gélt. De így se élvezzen el benned!

Vagy kockáztatsz és jöhet a gyerek, vagy az abortusz.

Én kiraknám a p*csába ezt a p*cst.

Pedig én pasi vagyok.

Egyértelmű, hogy egy felelőtlen gyerek még. Max korban felnőtt.

ápr. 2. 00:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a kommentjeid alapján egyértelműen látszik, hogy amit ez a pasi nyújtani tud, az neked kevés. Te tudod, hogy mit szeretnél, de rossz ajtón kopogtatsz, mert ő az elmúlt 8 hónapban megmutatta, hogy mennyi energiát hajlandó beleölni a kapcsolatotokba. Ráadásul felelőtlenek vagytok mindketten, ami a (nem) védekezést illeti, ami főleg tőled érthetetlen húzás, hiszen te viszed vásárra a bőrödet, minden egyes "nem akarok gumit húzni"-hiszti után.

Engedd el ezt a dolgot és legyen már egy kis önbecsülésed, kérlek!

ápr. 2. 03:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én fixen nem engedném hogy belém dugja gumi nélkül, mikor még ki tudja, kit kefél egyébként.

Hát persze - amúgy ha véletlen teherbe ejt, mi lesz a terv? Mész abortuszra vagy megtartod?

ápr. 3. 00:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Nincs neki másik csaja. Ezt megbeszéltük, hogy nem nézegetünk félre, és igen, igaza van egy másik kommentelőnek, h ő úgy áll hozzá, hogy ez egy komoly kapcsolat, tudom, a barátjának is ezt mondta. Én sem megyek másfelé.

Megtartanám, igen. Saját lakásban élek, így meg nem keves szingli anya nevelt gyereket az én gyerekkoromban is. Bár ő annyira lelkes ezen a gyerek témán mindig, meg ahogy bánik a gyerekekkel, h tudom hogy jó apa lenne, csak ahhoz kéne egy jobb párkapcsolat.

És még nem beszéltem vele, mert a szülői házban ledöntött a Covid húsvétkor (teszteltem), azóta itt vagyok...

ápr. 3. 07:53
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

Bár ő annyira lelkes ezen a gyerek témán mindig, meg ahogy bánik a gyerekekkel, h tudom hogy jó apa lenne - ezt egyetlen percig se hidd, és az, hogy elvan ideig-óráig más gyerekével pont nem jelent semmit.

Én is elvagyok, de 0-24 megőrülnék tőlük.

ápr. 3. 23:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Igazad van, igyekszem nem ilyen naiv lenni 18-as.
ápr. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!