Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem jól,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem jól,hogy a barátom a reggel írt kérdésemre szinte a nap végén válaszol? Nekem sajnos idegességet okoz ez, egyszerűen félek már neki írni,mert sokszor volt ilyen és ő nem igazán érti,ha emiatt kiakadok. Tulreagalom? Ilyenekre gondolok

Figyelt kérdés
hogy kérdezem,hogy telik a napja vagy hogy ráér e találkozni aznap
márc. 27. 09:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

A hogy telik a napja kérdésre adná magát a válasz, hogy pl. sűrű napja van, és akkor tudod, hogy azért nem válaszol.

De ami igazán necces, az az, hogy a felvetett találkozásra sem reagál... Kérdés, hogy mindezek után mi lesz este, lesz találkozó vagy sem? Ha ő akar találkozni, azt mikor jelzi? Te mennyire "ugrasz"?

Szerintem az egy normális igény, hogy az ember szeretné tudni, hogy szervezze a napja hátralévő részét. Ha a másik ebben nem partner vagy nem érti meg, nincs vele dolgom és kész.

márc. 27. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
8-as vagyok, én is tudok írni munkahelyről naponta többször is. Kevés olyan meló van, ahova nem lehet telefont bevinni, de műszak végén első lenne kapcsolatba lépni a kedvesemmel.
márc. 27. 10:17
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
12# Én dolgoztam olyan helyen, ahova nem lehet telefont bevinni, de a szünetben nyilván nálam volt és tudtam írni. Meló közben akkor sem szoktam irogatni ha nálam van a telefon, de a szüneteimet kiveszem, még ha a kollégákkal dumálok közben, 10 másodpercet akkor rá tudok áldozni, hogy válaszolok.
márc. 27. 10:29
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
13-as ennyi.
márc. 27. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

"kérdezem,hogy telik a napja vagy hogy ráér e találkozni aznap"

Várd meg, hogy ő írjon, majd szól, ha szeretne találkozni. Már tegnap szólt volna, ha ma szeretne látni.

Ha hív, ne ugorj rögtön. El van kapatva. Ne csak te alkalmazkodj.

márc. 27. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Voltam hasonló kapcsolatban. Láttam, hogy online, de az én üzenetemet el se olvasta.

Ha kérdeztem, mikor találkozunk, akkor szinte csak azért sem ért rá, mert fáradt. Rohant haza apunak segíteni, meg kellett keverni a cefrét. Ahhoz nem volt fáradt.

Mikor már nagyon elegem lett ebből a távolságtartásból, kíváncsiságból csináltam egy profilt a társkeresőre, ahol megismerkedtünk. És hogy, hogy nem, az én szerelmem, aki állítólag a közös életünkre készült, ott kereste élete szerelmét és sajnos a felesége óta, úgy 10 éve nem volt szerelmes.

márc. 27. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

“Ha kérdeztem, mikor találkozunk, akkor szinte csak azért sem ért rá, mert fáradt.”

Fuh na erről pont eszembe jutott az exem. 3 hónapig jártunk, addig minden szuper volt, majd hirtelen megváltozott, ritkán írt vissza, lemondott talikat…biztos voltam benne, hogy megcsal, ki is dobtam. Pár hónap múlva meg akarta újra próbálni, mondom legyen. Taliztunk, szuper volt, ölelgetett, szexeltünk is, na aztán kezdte megint. Napi 1-2x írt csak, lemondta 3 napra rá a talit, mert fáradt, mikor előtte bulizni volt ereje elmenni. Na meg is mondtam neki, hogy legyen ennyi, mert én egy kapcsolatban azt akarom érezni, hogy kb. megvesznek értem, nem folyton úgy érezni, hogy le se szarnak :D

márc. 27. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
Hányszor teszed még fel ezeket a kérdéseket? Ezelőtt is megírták egy csomóan hogy tojik rád magasról akkor még is mit vársz? Vagy neked ez jó hogy semmibe vesznek? Hagyd már ott a fenébe.
márc. 27. 11:27
 19/20 anonim ***** válasza:
37%
Van okostelója? Ha nincs, akkor lehet emiatt, mert más módon reagál.
márc. 27. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem alapvetően ott kezdődik a probléma, hogy te görcsösen kapaszkodsz, miközben ezeket a kérdéseket pont ő tenné fel neked magától és megelőzni sem tudnád, ha érdekelnéd. Viszont valószínűleg csak elvan veled, ezért is nézi el, ahogy pedálozol,holott férfiként az lenne a normális, ha teperne, bizonyítana.

Elhiheted nekem, egyszer majd megismersz valakit, aki oda meg vissza lesz érted, nah, akkor tudni fogod, miről beszéltem!!!...😉

márc. 27. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!