Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja felfogni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja felfogni, hogy erre nem vagyok képes?

Figyelt kérdés
A barátommal már 4 éve együtt vagyunk. szeret engem annak ellenére hogy transznemű nő vagyok, élvezetes a szex, de egy ponton nem tud túljutni tudja hogy nem vagyok képes szülni. mégis, gyereket szeretne tőlem, említettem, neki hogy fogadjunk fel bér anyát, vagy fogadjunk örökbe egy kislányt, de neki ez sem jó, hogyha annyira szeretne akkor nem mondaná nekem ezt, állandóan van olyan, is hogy egyszerűen csak ideges lesz, és kiabál velem hogyha nem szülők neki gyereket akkor elfog, hagyni ami persze hogy rosszul esik, de ő, is tudja hogy hiába vagyok megműtetve, nem tudok gyereket szülni neki .

2024. márc. 26. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem lehet valaki annyira hülye hogy olyantól várja a szülést akinek töke van
2024. márc. 27. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
#11 de erted, a sztori szerint neki mar nincs.
2024. márc. 27. 15:05
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
12#. Sehol sem írja hogy nincs
2024. márc. 27. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

"hiába vagyok megműtetve"

Ezzel szerinted az orrára utal?

2024. márc. 27. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vagy te transznemű megműtött nő, csak egy unatkoz hülyegyerek.
2024. márc. 28. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Átműtött transzneműként #shemale-nek hívod magad?
2024. márc. 28. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:
11: ezt sugallja a fideszpropi.
2024. márc. 28. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs magánál a párod ezek szerint!
2024. márc. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!