Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz volt részemről,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz volt részemről,hogy besokalltam a barátnőmtől,és nem olvastam az üzeneteit,illetve mikor hívott,akkor sem vettem fel?Vagyis nem mondtam neki,hogy hagyja abba,álljon le,hagyja abba az irogatást,mert szinte egész nap azt kérdezte,mi a baj vagy mit

Figyelt kérdés
csinált rosszul. Gyakorlatilag ott tartottunk,hogy 3 teljes napon keresztül irogatott, meg hívott próbálni,de én nem szóltam egy szót sem neki,hogy mi a bajom vele
2024. márc. 26. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gáz. Mert nem az írogatás miatt sokalltál be, hanem alapvetően eltűnt a segged 3 napra. Egyszerűen nem érdekel eléggé az a nő. Ha korrekt lennél, akkor, ha kellett volna neked énidő, előre szóltál volna... így meg akkor lennél korrekt, ha szakítanál, hogy olyan férfit találjon, aki jobban szereti és akit jobban érdekel mint ember.
2024. márc. 28. 12:21
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Te még itt vagy? Múltkor vagy 5 kérdésedet töröltettük.
2024. márc. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!