Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem az anyósommal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az anyósommal együtt 11 éve gyűjtik közöse ellenem a bizonyítétkokat. Hogy lehet valaki ekkora szemtétláda áruló?

Figyelt kérdés
Anyós válást akar, ezt 12 éve bejelentette, pedig, nélküle jól megvoltunk. Azóta a férjemmel együtt azt akarják bebizonyítani, milyen rossz anya vagyok és nem vagyok ép elméjű. Mivel mindkettőnek az ellenkezőjét bizonyította az élet, nem sikerült az elmúlt 11 évben elég bizonyítékot gyűjteniük. Hogy élhet házasságban egy ekkora szemétláda???? A nagyszülő valójában a két unokája életét is agyon akarta vágni a válással. Az egyik gyereket ő akarta felnevelni a férjemmel. Mekkora elmebeteg az ilyen???

#Elmebeteg anyós
2024. márc. 24. 18:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sors kérdező, szabad akarat van! Senki se tart attól vissza, hogy elválj. Vagy a férjed pisztolyt szegez a fejedhez? A gyerekeknek attól van apjuk, anyjuk, nagyszüleik, hogy ti elváltok nyugodtan. Látogatja őket, velük tölti az idejét. Te nem akarsz válni, te csak panaszkodni jöttél. Ennyi. Lehet tényleg elmebeteg vagy. Ki tudja.
2024. márc. 24. 19:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Az anyós 12 éve válást akar, teljesítsem be az elembeteg gonosz kívánságát? Akkor kinek lesz jó? Csak neki. Senki másnak.
2024. márc. 24. 19:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
És így kinek jó? Boldog vagy?
2024. márc. 24. 19:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te harcolsz az anyóssal és a férjeddel a gyerekeid jóléte helyett. Egy nagy nulla szülő vagy a férjeddel együtt. Szegény gyerekek.
2024. márc. 24. 19:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Így a két gyereknek jó. Egy cseppet sem vagyok boldog, de ilyen áruló mellett senki sem érzi magát annak. Azért írtam ide, mert ép ésszel nem fogom, fel, hogy a férjem hogy tehet meg anyós minden gonosz kívánságát. Munkahely helyett anyóssal találkozgat, nekem letagadja. Folyamatos hazugságokra kényszeríti. Nem értem, hogy egy diplomás ember, hogy mehet bele más egyértelmű gonosz játszmájába. ?? Miért működik közre valaki a saját házassága tönkretételében???
2024. márc. 24. 19:32
 16/28 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 10 évem a gyerekeim jólétére áldoztam fel. Ha azt mondtam volna, én így nem vagyok boldog, akkor azt ők sínylették volna meg.
2024. márc. 24. 19:35
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Mert anyamumus. Te meg férjmumus vagy. Függők vagytok egymástól. A gyerekeid nem nézed ha hagyod hogy tönkretegyék őket.
2024. márc. 24. 19:36
 18/28 A kérdező kommentje:
Jó, akkor válok. Köszönök mindent!!
2024. márc. 24. 20:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Már úgysem bírtam tovább.
2024. márc. 24. 20:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Te is felhozhatod nyugodtan hogy a kedves mama nem beszámítható ….majd akkor egy gyámügyis társaságában láthatja csak az unokáit..
2024. márc. 24. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!