Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fáj a szivem. Nincs kedvem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szivem. Nincs kedvem semmihez. Hogyan jussak kórházba?

Figyelt kérdés
vége lett a kapcsimnak. és fáj. Úgy érzem pihire van szükségem. el akarok tűnni pár napra a suliból, otthonról. Hogyan kerüljek kórházba? mit csináljak ? tudtok trükköket?
2010. okt. 26. 13:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%

Ne legyél hülye.

A kórházban semmivel sem lesz jobb.

3hónap múlva sokkal jobb lesz...

De az igaz, hogy nagyon nagyon fogsz szenvedni.

2010. okt. 26. 13:49
 2/26 A kérdező kommentje:
de ki akarok vonulni kicsit. trükköket kértem nem kommentet.
2010. okt. 26. 13:51
 3/26 nagyviri ***** válasza:
100%
Más is járt már így, és más is túlélte. Ha van jó barátnőd, emeld fel a telefont és hívd fel, kérj tőle segítséget. Egy jó barátnő ilyenkor pótolhatatlan. Pár hét alatt túl leszel rajta és nevetni fogsz az egészen.
2010. okt. 26. 13:53
 4/26 A kérdező kommentje:
tanácsot adjatok h kerülhetnék be ne ilyeneket!!!!!!!
2010. okt. 26. 13:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Mej be a gastrora, panaszkodj hogy hol hasmenésed van, hol nem megy napokig, és fogytál is 10 kg-ot. Befekhetsz tükrözés előtt egy napra. Megéri nem?
2010. okt. 26. 13:57
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

ne b*ssz ki másokkal. bemész a korházba mer semmi bajod, és kieszenk vkit helyhiány miatt akinek lenne baja. nem érdekel mi volt a kérdés, én se mválaszolok.

tűnj el pár napra másképpen. Utazz el. menj fel egy nagyobb városba és egy olcsó szállodába. vagy menj prnapra vmi távoli ismerőshöz. vagy tökömtudja.

2010. okt. 26. 13:58
 7/26 asdface ***** válasza:
ne légy buta csak a jót akarják neked az kórház legyen az utolsó hely ahova menni akarsz , add ki magadból könnyebb lesz
2010. okt. 26. 13:58
 8/26 A kérdező kommentje:
és ha én nem akarok tükrözést? az nagyon rossz
2010. okt. 26. 13:59
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

Te totál idióta vagy! Térjél már észhez!

Ha meg ilyen h*lye vagy akkor vágd fel az ereid, meg is érdemled!

Remélem ez felnyitja a szemed!

Lehet lepontozni...

10/26 anonim ***** válasza:

engem nem fektettek be tükrözés előtt

pszichiáter adhat beutalót kórházi altatásra, akkor 2 hétig altatnak, de semmivel nem lesz jobb utána. Túl kell lenned ezen.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!