Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csapnátok balhét amiatt, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csapnátok balhét amiatt, ha a párotok odaégeti az ételt a sütőben?

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

Kedves férjem, megtaláltam a kérdésed...

És igen, veszekedtem veled, mert egyértelműen és világosan megmondtam, hogy mikor vedd ki a sütőből az ételt, mert el kellett mennem otthonról. Mire hazaértem, már a kapuból éreztem az égett szagot, majd kérdőre vontalak, hogy miért sütöd már 2. órája azt a k.rva szál kolbászt. Azt válaszoltad, hogy szerinted még nem sült meg, holott a te főzőtudományod egy rántottánál megáll.

Korom feketére égett az edény, amit természetesen nekem kellett kivakarni. Ezek után te mit vársz? De igen, én tapostam bele az érzékeny kis lelki világodba, és még én kérjek tőled bocsánatot?

2024. márc. 24. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt a gondok nem a feleségeddel vannak...
2024. márc. 24. 15:29
 13/15 anonim válasza:
53%
A tökét letépném, és feltörölném vele a padlót! Ja , neeeem, a sütőt kellene kidobni. Vagy a csajci égette oda? a mit is hogyan? Ugyan már ! Ilyen marhaság miatt ki balhézna?!
2024. márc. 30. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem izgat, amíg nem gyújtja fel a lakást! Nejem szuperül süt, főz, de ő egy igazi fazékgyilkos, annyit égetett már le. Hiperaktív, így megesik, hogy rosszkor kezd bele más tennivalóba, amikor éppen jobban odakéne figyelnie a főzésre. Hajlamos belekapni több dologba, majd nem mindegyiket fejezi be, vagy legalábbis nem egy időben, fázisban.

Vitázni felesleges aprósgokon! A hosszú párkapcsolat/házasság titka a stresszforrások kerülése!

52F

2024. márc. 30. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A párom odaégette az ételt?

Na, és?

Mivel én is gyakran főzök, velem is előfordul.

Semmi olyan nem történt, amit ne lehetne helyrehozni. Legfeljebb később lesz kész az ebéd, vagy vacsora, és a tervezett helyett esetleg valami más lesz, ha nincs otthon több abból az alapanyagból, ami odaégett.

2024. ápr. 1. 00:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!