Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem el akar válni és kért hogy költözzek ki mit tegyek ? Szeretem a feleségem
7 éve élünk Angliában 3 gyermekünk 2 autista kisebb fiúk 4,2 évesek
Azt mondja el akar válni de azért utána meg legyünk barátok extrákkal szöveggel le feküdtünk egymással ezt ő dobta be ! 1 hónapja meg halt a nagy anyja haza ment a temetésre egy hétig volt el utolsó előtti nap össze vesztünk és sok csúnya dolgot IRTAM úgy jött Visza hogy válni fog akar elege van belőlem, előtte minden rendben volt !
Egy éve építjük a kapcsolatunkat újra ugyanis egy éve volt egy fere lépésem hibáztam és konyorogtem bocsássa meg mert öt szeretem és próbáltam helyre hozni mindent
Előtte heti 7 napot dolgoztam el hidegultunk egymást és sajnos a fere lépés lett a vége amit azóta megbántam ezerszer és az utolsó egy évben próbáltam jóvá tenni amennyire lehetett .. látszólag minden rendben is volt mikor reptéren búcsúztunk sírt ölelt csókolt azt mondta nagyon szeret és alig várja haza jöjjön .. egy nap egy veszekedés egy pár le irt rosz mondat után úgy jött Visza hogy el vál.. azóta teljesen rideg .. volt a barátok extra dolog utána meg kérdeztem miért csinálja ezt miért ölel miért buj most akor el fogunk válni vagy sem? A válasza az volt hogy akor nem fog már bújni sem akor csak el válunk .. nem erre számítottam mikor kérdeztem .. eltelt egy hónap mióta vissza jött és ugyanaz a helyzet .. reggel viszem a lányom iskolába aztán onnan meló inna. Be vásárlók és aztán haza jövök és próbálok kedves lenni normális hangnemben beszélni hozza de az o válasza mindig rideg vagy épp gúnyos és ahogy ram nez flegma .. nem tudom mi lehet vagy hogy hol lehet a probléma .. új jelszavát tett a telefonra ha fel megy zuhanyozni fel viszi , ezt szóvá tettem kérdeztem van e valami amit titkol azt mondta itt a telefonon nézd át nincs rejtegetni valóm .. szóval nem értem .. azt mondja abból van elege hogy ha mérges vagyok olyan Dolgokat MONDOK amiket Bem gondolok végig és öt ez bántja utána tudja meg bánom de már késő neki pedig ebből lett elege … ma meg kérdeztem nem e szeretne beszélgetni vagy nincs e valami amit úgy érez el szeretne mondani? Azt mondta igen van tegnap dél előtt masztizott , ami nála elég fura mert legalább is eddig Bem tudtam hogy ilyet csinálna nagyon ritkán volt ilyen , itt el kezdtem gondolkozni hogy kire gondolhatott mert ram nem hiszem a viselkedésébol ítélve illetve ha szeretett volna velem feküdt volna le .. tegnap ram irt míg dolgoztam és elég hevesen el kezdett belem kötni mert előtte pár nappal mondtam hogy mivel válni akar és nekem költözni kell majd mert ezt kérte így dolgoznom kell majd többet tehát nem lessz idom a lányom reggel iskolába vinni korábban fogok be járni dolgozni ezt tegnap írásban szóvá tette és ezért le támadott , Visza gondolva ma azt mondta tegnap magához nyúlt nemtudom mikor volt erre passzió ja amikor veszekedést. Kezdeményezett velem .. teljesen össze vagyok zavarodva nagyon szeretem a feleségem és a családom és nemtudom mit tegyek hogy javítsák ezen a helyzeten már próbáltam mindent ami eszembe jutott egy hónapja csendben vagyok és csak nyelem a rosz viselkedést reménykedem majd enyhül a helyzet javul de nem mert csak rosszabb felém .. vettem rózsa csokrot melle irtam egy szerelmes levelet benne az érzéseim el
Le terdeltem neki konyorogtem sírtam és nem történt változás …
Rám nézett ridegen ..
tudna valaki tanácsot adni? Mit tegyek ?
Lol, engem sem érdekelne a térdelve bömbölő rózsacsokor adogatós műsor. Eleve férfi ilyet ne csináljon, mi ez a szánalom? Másrészt meg ha már egyszer megcsaltad, és még neked is áll feljebb valamiért (még mindig veszekedtek, írásban is megalázó, számára sértő dolgokat mondasz), akkor igenis vállald a következményeket. Hiába a 3 gyerek, bizony nem lehet vele _bármit_ megtenni.
Szerintem ez bukó. És ordas nagy kamu, hogy őt szereted, ha ez így lenne, akkor egyrészt meg sem csaltad volna, másrészt nem is írnál neki olyasmit, amitől megbántódna. Csak félsz a változástól. Hát ez van. Ha meg akarod őrizni a maradék méltóságod is (amiből nincs sok, a leírtak alapján), akkor csendben, békésen elköltözöl és elfogadod a válást. Jobb lesz mindenkinek.
Ja, az meg szinte biztos, hogy van neki is valakije, de ez már szerintem mellékes. Érzelmileg biztosan nem kapod őt már vissza.
"úgy jött Visza hogy válni fog akar elege van belőlem, előtte minden rendben volt"
Hát, pajtás, baromira nem voltatok rendben előtte sem...
Mégis mit írtál neki amivel is felhúztad?
Te ezt a nőt nem szereted, csak félsz a változástól. Váljatok el szépen, aztán mindkettőtöknek lesz esélye a boldogságra. Mással.
17#
Teljesen rendben volt minden szeretett bújt hozzám csókolt ölelt , még a reptéren is sírva csókolt búcsúzott hogy alig várja vissza jöjjön a temetéről…
Apróságon kaptunk össze szóban
Szeretem , teljes szivemmel .. a meg csalás hiba volt testi hiba amit azonnal ra jöttem és el mondtam neki , meg beszéltük sokáig tartott .. de nem könyörögtem a meg csalás után .. hónapokig külön voltunk . E-mailben kommunikáltunk.. aztán mindig jobban többet találkoztunk és végül ki bekultunk …. Lehet van valakije bár nincs ra bizonyítékom.. de van ra esély …
Nem félek a változástól , 18 evesen egyedül költöztem ki Angliába nyelv tudás nélkül , teljesen egyedül értem el mindent , nem
A változás az amitől felek , hanem hogy el veszitem örökre azt akit szeretek …
Az utolsó pár hónapban voltak fura dolgok … magyarbol hívta öt egy ismeretlen szám FACETIME, aztán ki kapta kezemből telefont azonnal blokkolta a számot … később hívtam irtam de nem válaszolt az a szám … meg kérte az anyukáját hívja fel állítólag pizza futár volt … Angliába otthonról FaceTime pizza futár … el engedtem nem akartam veszekedni … ez decemberben történt … most meg Visza jött és ez van .. lehet tényleg van valakije .. sosem fogom megtudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!