Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki az, ha egy férfi azért akar válni, mert a felesége nem boldog vele, nem elég neki a férje, hanem mást is akar?
Ez tipikus felelősségháritas.
Ahelyett hogy azt mondaná ő nem akar kisállatot/gyereket/törődést adni, inkább belerúg a másikba mintha ő lenne a hibas amiért lelép.
A nő nagyon szerencsés, hogy kilép az életéből, ez a férfi.
Aki csak büntudatot akar kelteni a nőben, hogy az rosszul érezze magát.
Az ilyen ember beteg agyilag.
Az első mondatnál tovább nem is olvastam.
Egy házasságban alapesetben mindkét félnek természetes, hogy gyerekük is lesz (ha csak nem idősebb korban jöttek össze).
Innentől nem is értem a kérdést.
"Egy házasságban alapesetben mindkét félnek természetes, hogy gyerekük is lesz"
Bigottság level végtelen. Egyáltalán nem kötelező ezt akarniuk, vannak akik nem akarnak gyereket. A gond akkor van, ha az egyikük igen, a másik pedig nem. De elég sok nő és férfi is van akik nem szeretnének. Na, nekik egymással kellene összejönni, pont emiatt, hogy ne legyen balhé.
Az állattartás azért problémás, mert engem idegesít a legtöbb háziállat, kivéve a kijárós macskákat meg a teknősöket. De mondjuk én ezt be is ismerem (már) nem találok ki idióta indokokat helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!