Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az ex jelenléte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ex jelenléte akkor is be tud árnyékolni egy párkapcsolatot, ha egyébként a kapcsolatban lévő fél részéről már nincsenek érzelmek az irányába?

Figyelt kérdés

2024. márc. 22. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem. A férjem volt barátnője elég zűrös volt. Igen gyakran félrelépett, talán még szeretője is volt külföldön. Anno a férjem dobta ki miután megismerkedtünk. De a nő azután is kellemetlenkedett még egy sort. Férjemet hívogatta miután a szeretője felcsinálta 3 hónappal a szakításuk után, hogy segítsen neki külföldről elszökni a gyerekkel, ja meg hogy veri a csávó stb. A férjem elzavarta úgy ahogyan kell. Azóta sem beszélnek, viszont engem zavarna, ha ezek után ők tartani akarnák a kapcsolatot meg menne a talikázgatás. Én sem tolerálnám ezt kicsit sem. Ha az exét akarja, ott az ajtó, de akkor bőrönddel együtt menjen vele talikázgatni.
2024. márc. 23. 10:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mosolyszünet volt egyből dugta az exet.. szerinted miért tartja a kapcsolatot vki az exével?
2024. márc. 23. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha állítólag barát marad és közben háttérből manipulál, akkor igen. Jártam így és exem nem hitt nekem. Azóta is barátok és neki senkije nem lett. De vele sem volt képes összeköltözni, érdekes módon előző azért is szakított vele és irigységből mégis kontárkodott.

35/F

2024. márc. 23. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Van pár ember, akit nem szeretek, frusztrál a jelenlétük. Soha semmi közük nem volt a páromhoz.

Ehhez képest ha egy olyan ember legyeskedne körülöttünk, akivel korábban romantikus kapcsolatban volt, az nyilván zavarna.

Nem értem amúgy sem, hogy miért kell egy társaságba, azonos helyekre és programokra járni valakivel, akivel vége. Az én értékrendembe nem fér bele a korábbi kapcsolatokkal való haverkodás, chatelés, egy kávéra beülés.

Ha az utcán találkozunk, köszönünk egymásnak és megyünk tovább. De gondolom a kérdés nem erről szól, ugye?

2024. márc. 23. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lenne probléma, mert nem jövök össze olyannal, aki az exével haverkodik meg "bandázik".

Közben meg kis szex, persze.

2024. márc. 27. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!