Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántott? Vagy csak felfújom?
Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt, nem vagyunk összehházasodva. Az ő tulajdonában lévő házban élünk már 14 éve. Együtt újítgattuk, ahogy az anyagiak engedték. Ma nagyon csúnyán beszólt nekem, amikor az udvarra akartam beállni mert útban volt a fűnyíró,a kocsiban ülve kértem meg, hogy tolja odébb mert nem tudok beállni a kertemben, erre röhögve kérdi, hogy milyen kertedbe? Nagyon rosszul esett, szóltam is neki, de nem vett komolyan.márc. 20. 21:12
21/21 anonim válasza:
Úgy lehetne, ha volna a kertben egy kis szeglet közös megbeszéléssel saját növényekkel például. De amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!