Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántott? Vagy csak felfújom?
Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt, nem vagyunk összehházasodva. Az ő tulajdonában lévő házban élünk már 14 éve. Együtt újítgattuk, ahogy az anyagiak engedték. Ma nagyon csúnyán beszólt nekem, amikor az udvarra akartam beállni mert útban volt a fűnyíró,a kocsiban ülve kértem meg, hogy tolja odébb mert nem tudok beállni a kertemben, erre röhögve kérdi, hogy milyen kertedbe? Nagyon rosszul esett, szóltam is neki, de nem vett komolyan.márc. 20. 21:12
11/21 A kérdező kommentje:
Van spórolt pénzem illetve van lakásom is, ami az én nevemen van. Csak rosszul esett a beszólása.Nem függök tőle anyagilag szerencsére. Köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen átgondolom őket.
márc. 21. 06:59
12/21 A kérdező kommentje:
Tavaly vetett egy új autót a nevemre ez fedezi azt az összeget, amit befektettem a házba, ha beüt a krach fogom a kocsit és távozom.
márc. 21. 07:08
13/21 A kérdező kommentje:
Arra mindig ügyeltem/ügyelek, hogy ne kerüljek kiszolgáltatott helyzetbe.Hozzámenni biztos, hogy nem fogok.
márc. 21. 07:15
14/21 anonim válasza:
Ja, csakhogy amég egy háznak a mai tendenciával folyamatosan nő az értéke, addig egy autónak rohamosan csökken.
15/21 anonim válasza:
Már bocsánat, ez tényleg hülyeség! Legfeljebb "kertünk", de nem nevezem a másik kertjét a kertemnek!
16/21 anonim válasza:
14 év így vagy úgy, de nem lett közös a kert. Jogosan volt gúnyos.
17/21 anonim válasza:
Akkor most már ő is mondhatja, hogy "megyünk a lakásomba", ha egyszer elmentek a lakásodba? xD
18/21 gergelice16 válasza:
Egyértelműen túlreagálod. Valószínűleg ez csak egy vicces beszólás volt, talán azért, hogy oldja a hangulatot az egyébként helytelen beszólásod után, te meg úgy reagáltál, hogy költözni akarsz. Persze hogy bedurcizott. 18 év után neked ennyi elég a kapcsolat megszakítására? És ezek után még őt bírálod? Gondolkodj kicsit az ő szempontjából is.
20/21 anonim válasza:
Naja! Úgyhogy megse szólalj kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!