Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én reagálom túl, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én reagálom túl, vagy tényleg túl nyafogós a barátom?

Figyelt kérdés

Állandóan azt kell hallgatnom, hogy fáj a feje, a szeme. Megvágta a kezét, és majd belehal. Ha egy picit megkarmolom, az neki kegyetlenül fáj. Amikor nála vagyok, csak alszik, mert ő fáradt. Konkrétan egész nap aludna, ha lehetne. Amikor írunk egymásnak, akkor is azt kell hallgatnom, hogy mennyire rossz napja van a munkahelyén.

Hiába váltok vidámabb témákra, mindig szóba jönnek ezek. Két hónapja vagyunk együtt, attól tartok ez csak rosszabb lesz. Ő 29 éves férfi, én meg 22 éves nő vagyok.

2024. márc. 19. 18:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, kb ismeretlenül kezdtetek bele a kapcsolatba; mondom ezt arra alapozva, hogy ilyen esetekben jönnek elő az efféle előre is látható problémák.

Nem tudom, mennyire reagálod túl, de a helyedben csinálnék egy számvetést.

2024. márc. 19. 18:27
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehet, hogy depressziós?
2024. márc. 19. 18:28
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Jól gondolod. Ez valószínűleg rosszabb lesz.

Hogy sikerült kapcsolatba keveredni vele? Eddig nem volt ilyen?

2024. márc. 19. 18:28
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Ritka az ilyen negatív ember, szerencsésen kifogtad.
2024. márc. 19. 18:31
 5/20 A kérdező kommentje:
Az elején ennyire nem volt ilyen. Persze akkor is panaszkodott, de akkor nem zavart még annyira. Most már egy kicsit kezd fárasztani. Én is elgondolkodtam már azon, hogy depressziós vagy valami mentális problémája van. Sokszor mondja, hogy “dagadt vagyok”, “szerencsétlen vagyok”, és mindig visszaigazolásra vár. Nem mertem rákérdezni.
2024. márc. 19. 18:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szereted őt?
2024. márc. 19. 18:44
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretem csak kedvelem. Nekem sok idő mire kialakul a szerelem, ha egyáltalán kialakul.
2024. márc. 19. 18:50
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy paprika jancsi utálom az ilyeneket hagyd ott,ennél csak jobbat találsz!
2024. márc. 19. 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted akkor hagyd el.
2024. márc. 19. 18:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég negatív, hosszútávon rád sem lenne jó hatással.Inkább lapát.
2024. márc. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!