Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en reagalom tul?
Egyutt elunk a baratommal. Itthon szo szerint mindent en csinalok. Fozok,mosok ,takaritok, vasalok, elpakolom a cuccait utana mert mindenhova csak ledobalja oket es mar hulyet kapok a kupitol. Emelett dolgozom a munkahelyemen.
Faradt vagyok egy hosszu nap utan , amikor dolgoztam es megcsinalok minden itthoni tennivalot. O is dolgozik, fizikai munkat vegez es egy hosszu nap utan semmit nem csinal csak ul a kanapen es nyomja a telefonjat. Szabadnapjain pedig fekszik egesz nap mert neki szuksege van a pihenesre.
Egyebkent jol meglennenk ,nincsenek nagy veszekedesek de mostanaban a kis dolgokra egyszeruen robbanok. Amikor megker valamire (amit egyebkent lehet szivesen megcsinalnek), konretan az osszes teendo elvegzese utan mar nincs kedvem megcsinalni a kivansagat. Legutobb azon akadt ki rohadtul h nem masszirozom meg minden este.. mert neki erre van szuksege ..tudom h kisse komikus a kerdes ,de szerintetek en reagalom tul h ez mar azert pofatlansag h elvarna h minden este megmasszirozzam?
“Egyebkent jol meglennenk ,nincsenek nagy veszekedesek”
Micsoda boldogság?! Hát ezért már érdemes, nem? Pedig akár meg is verhetne?!
Ennek az egésznek semmi tartalma.
Amit te csinálsz= ingyencselédje vagy egy parazitának és olykor ágyasa is.
Nem reagálod túl, nyugodtan maradj vele....
Hagyd el!!!
Mondd, hogy te is fáradt vagy, ugyanis az összes házimunkát te viszed otthon. Szóval ugyanolyan jogon járna neked is a masszázs, mint neki.
Hülyét kapok egyébként ezektől a típusú emberektől. Az egy dolog, hogy 8-10 óra talponállás után nem kezd neki vc-t pucolni, de hogy a saját cuccait nem képes a helyére rakni.. Miért könnyebb a nappali közepén levenni a zoknit, ha egyszer úgyis megy a szennyestartó fele tusoláskor?! És nem 1-1 alkalomról van szó, hanem a rendszerességről.
Konkrétan a bare minimumot nem hozza egy kapcsolatban, mit kellene ezen megbecsülni? Lehet azért nem csajozik,mert ahhoz is lusta lenne.😂
Örül, hogy van aki kiszolgálja és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!