Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en reagalom tul?
Egyutt elunk a baratommal. Itthon szo szerint mindent en csinalok. Fozok,mosok ,takaritok, vasalok, elpakolom a cuccait utana mert mindenhova csak ledobalja oket es mar hulyet kapok a kupitol. Emelett dolgozom a munkahelyemen.
Faradt vagyok egy hosszu nap utan , amikor dolgoztam es megcsinalok minden itthoni tennivalot. O is dolgozik, fizikai munkat vegez es egy hosszu nap utan semmit nem csinal csak ul a kanapen es nyomja a telefonjat. Szabadnapjain pedig fekszik egesz nap mert neki szuksege van a pihenesre.
Egyebkent jol meglennenk ,nincsenek nagy veszekedesek de mostanaban a kis dolgokra egyszeruen robbanok. Amikor megker valamire (amit egyebkent lehet szivesen megcsinalnek), konretan az osszes teendo elvegzese utan mar nincs kedvem megcsinalni a kivansagat. Legutobb azon akadt ki rohadtul h nem masszirozom meg minden este.. mert neki erre van szuksege ..tudom h kisse komikus a kerdes ,de szerintetek en reagalom tul h ez mar azert pofatlansag h elvarna h minden este megmasszirozzam?
Azért azért kérdezz rá hogy lenne közös család akkor is ennyire tétlen lenne-e...
Kommunikációóó
Beszeltem mar vele errol.
Allitja ,hogy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!