Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én reagálom túl, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én reagálom túl, vagy tényleg túl nyafogós a barátom?

Figyelt kérdés

Állandóan azt kell hallgatnom, hogy fáj a feje, a szeme. Megvágta a kezét, és majd belehal. Ha egy picit megkarmolom, az neki kegyetlenül fáj. Amikor nála vagyok, csak alszik, mert ő fáradt. Konkrétan egész nap aludna, ha lehetne. Amikor írunk egymásnak, akkor is azt kell hallgatnom, hogy mennyire rossz napja van a munkahelyén.

Hiába váltok vidámabb témákra, mindig szóba jönnek ezek. Két hónapja vagyunk együtt, attól tartok ez csak rosszabb lesz. Ő 29 éves férfi, én meg 22 éves nő vagyok.

2024. márc. 19. 18:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni, hátha kiderül, hogy miért viselkedik így. Lehet, hogy egyszer, ha kihoz a sodromból, meg fogom tőle kérdezni, hogy neki miért jó az, amikor együtt vagyunk, hogy csak a rossz dolgokról beszél.
2024. márc. 19. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Rángasd ki ebből az állapotból valahogy, ha tudod, mert ez csak rosszabb lesz. Ez egyfajta önsajnálat/önsajnáltatás, talán kezd depressziós lenni vagy már az. Veszélyes, sajnos én is voltam ilyen állapotban (méghozzá elég hosszasan), hogy minden vélt és valós apró fájdalmat is HATALMASRA fújtam (vagy akkor is kreáltam magamnak problémát, ha nem is volt éppen), nyávogtam, nyavajogtam mindig mindenen, mint egy lebénult öregember. Mondanom sem kell, hogy a feleségem is csak ideig-óráig viselte el... aztán jöttek a nagyobb gondok. Neki viszont sikerült kirángatnia ebből az állapotból engem és nagyon szégyellem magam, amikor visszagondolok arra, hogy mennyire egy teszetosza voltam abban az időszakban. Nem voltam egy felüdítő élmény. Szerencsre ez már a múlt.
2024. márc. 19. 19:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Sokkal másabb lenne a helyzet, ha már huzamosabb ideje együtt lennénk. Viszont így nagyon kellemetlen nekem, mert nem tudom, miért viselkedik így.
2024. márc. 19. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

12-es vagyok ismét: volt már komolyabb, hosszabb kapcsolata előtted?

Rólad érdeklődik úgy általában? Oda figyel rád? Megkérdezi, hogy vagy? Vagy mindig csak magával van elfoglalva?

2024. márc. 19. 19:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Volt egy négyéves kapcsolata előttem. Érdeklődik, de csak sablonos kérdéseket tesz fel. Például a hétvégén voltam esküvőn, de meg se kérdezte, hogy milyen volt.
2024. márc. 19. 19:20
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Ójaj. Hát, ez nekem nagyon furcsa. A feleségem és én is eljárunk mi is külön is erre-arra, programokra, de el nem tudom képzelni, hogy ne kérdeznék egy csomó dolgot, amikor haza jön, hogy milyen volt, vagy fordítva, ő is kérdez és ilyenkor hosszasan beszélgetünk a történtekről. Furcsa egy kapcsolat, már ne is haragudj. Igaz, azt írtad, hogy még csak két hónapja vagytok együtt, majd talán kialakul és jobb lesz a későbbiekben. Remélhetőleg. Talán még csak keresi a helyét az új helyzetben.
2024. márc. 19. 19:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa volt, hogy nem hozta szóba, mert az esküvő után nála aludtam. Másnap magamtól elkezdtem beszélni az esküvőről, de nem igazán szólt hozzá.
2024. márc. 19. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Értem. Továbbrta is furcsa. A kapcsolatotok elején is ilyen zárkózott volt? Szóval, így ismerted meg, hogy ezek a tulajdonságai voltak, vagy csak hirtelen alakult ez ki?
2024. márc. 19. 19:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Ilyen volt mindvégig, de eddig nem igazán zavart. Mostmár annál inkább.
2024. márc. 19. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós.
2024. márc. 20. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!