Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt tiszteletlen és miért nevette ki a párom a rendőröket akik csak a munkájukat végezték?
Reggel munka előtt elmentünk bevásárolni, és a parkcenterben 2 bolt között nem kötötte be egyikünk se magát, és megállított minket 2 rendőrautó és megbírságoltak ezért 10-10 ezer forintra.
A párom közben folyamatosan szívta a vérüket, hogy na sikerült elfogni a nagyhalat, mostantól minden sokkal biztonságosabb, meghogy majd találkoznak ha ki kell őt lakoltatni nyugdíjasként.
Én lattam már embert kirepülnk a szélvédőn.
Ha háulról rohannak belé az öv sak véd
Ha előlről akkor ha be van ha nincs kötve max a légpárna menti
Itt az a felszálló lelkes videó, nekem tetszik a kreatív megoldás: [link]
A büntetés jogos, én is mindig bekötöm, és a gyerekeimet is erre tanítom. Még a bicklin is felvesszük a sisakot, van ismerősöm, aki csak azért maradt életben egy baleset után, mert rajta volt a sisak.
Játssza előtted a Menő T*ös Tsávókát, azért. Hogy mire jó ez, azt tőle kellene megkérdezned.
De tényleg fura, hogy eddig nem volt feltűnő eme "nemes" stílusa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!