Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt számodra nehéz a párkeresés?
Már az egyetemen se volt a környezetemben sok olyan srác aki tetszett volna. Idegenek a campuson igen, de csoporttársak nem sokan, eleve kevesen voltunk.
Aztán mióta végeztem, munkát keresek raadásul szeretnék máshova költözni azóta sokat vagyok egyedül itthon. Az edzőteremben ahova járok kevés potenciális pasi van, sokszor akkor megyek amikor nincs szinte senki (szándékosan) mert kicsi a hely. Azonkívül az itteni baráti köröm 100%-a lány, akiknek szintén inkább lány barátai vannak, szóval összességében nem nagyon járok olyan helyen, olyan társaságban ahol ismerkedni lehetne. Nem is tudom van-e értelme, mert ha kapok munkát ami miatt költözni kell (amit amúgy szeretnék) akkor minek? De közben nagyon vágyom is rá.
Szóval kicsit patt helyzet, de igyekszem nem ráfeszülni és nyitott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!