Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt számodra nehéz a párkeresés?
#9 “Férfiak körében a videójáték olyan, mint nőknél a mobiltelefon”
Dehogyis. Egyik pasim sem játszott eddig. Szerencsére nagyon sokan nem játszanak. De nem is arról beszéltem, hogy ne lehetne párhetente összeülni a haverokkal fifázni, vagy alkalmanként leülni pár órát nyomkodni valamit. Azzal van bajom, ha valaki naponta vagy hetente többször órákat ezzel b*szik el és mellette nincs értelmes hobbija, nem sportol, nem jár el programokra, lusta kitakarítani, lemond velem találkozókat, mert folyton játszani akar…na ez gáz egy felnőtt embertől.
14, 15, pedig nem hinném, hogy csak körülöttem vannak olyan férfiak - végzettségtől, munkától, társadalmi státusztól függetlenül -, akiknél ez kizáró ok. Nagyítóval keresve sem találni kivételt.
Ha én felvázolom, hogy a saját étkezésemet intézem úgy, ahogy nekem megfelel, az övéről ő gondoskodik, és megnyugodhat, nem fogok beleenni, akkor hiába vagyok ezzel teljesen korrekt, jönnek a megjegyzések, a pofavágások minimum. Vagy csak a lelépés. Nincs olyan, aki ezt szó nélkül elfogadja, sőt meg is felel neki.
17# Én is ismerek olyat, akit nem érdekel a főzés téma, ilyen van egy pár. A kosz már más. Szent meggyőződésem, hogy alapból a férfiaknak van nagyobb igénye a rendre, csak a történelem során általában nem ők akarták ezt a rendet otthon megteremteni, hanem kellett nekik erre ember, aki általában az asszony volt ugye, ezért van ma a köztudatban, hogy a nők tisztábbak stb. Ha nem így lenne, senki nem rinyálna amiatt, hogy nem takarít a csajuk, hanem élnének a retekben🤷♀️ Két exem is takarításmániás volt, annyi, hogy ki is vették a részüket, nem rám hárult minden, de sráchaverjaim is vannak, akik “imádnak” takarítani, van aki konkrétan képeket küldözget, hogy milyen katonásan áll minden a szobájában, az asztalon, amikor meg visszaküldöm, hogy nálam az asztalon több üres pohár, taknyos zsepik és összevissza csavarodott kábelrengeteg van, kiakad, hogy hogy lehet így élni😂
Nyilván nem azt mondom, hogy a nők trehány gcik. De szerintem nagyobb arányban takarítanak azért, mert ez elvárás, mint belső kényszerből, míg a férfiaknál belső kényszer, hogy rend legyen, aztán van amelyik megcsinálja, van amelyik meg azt akarja, hogy a csaj csinálja meg.
#17 érdekes, nekem ebből soha nem volt probléma. Vagy főztek rám a pasijaim, vagy étterembe hordtak (ezeket a dolgokat amúgy sose kértem külön vagy vártam el, csak szerettek főzni és/vagy sok pénzük volt), vagy közösen rendeltünk/hoztunk kifőzdéből ebédet. Soha nem problémáztak azon, hogy nem főzök, igaz én tudok és szoktam is havi 2-3x, de többször egyszerűen nincs kedvem hozzá, annyi időt-energiát felemészt. Én olyan életképtelenekkel nem is járnék, akiknek pótanyuka kell, hogy főzzön rájuk.
#18 a takarítás is érdekes téma, nehogy azt hidd, hogy több az igényes nő. Szerintem pont egyforma arányban rendmániás/kupis a két nem. Az is igaz, hogy nekem ebből se volt eddig soha vita, mert kupis pasikkal sosem jöttem össze. Így mivel mindketten a rendet szeretjük, szívesen takarítunk, nincs felesleges feszkó ebből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!