Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Kérdezek rá határozottabban vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Párom ma éjszaka mikor feküdt volna le aludni (át is öltözött alvósba) pár perc után kipattant az ágyból hogy elmegy levegőzni.
Majd jön ne aggódjak. Most 3:50 kor sem jött haza. A telefont felveszi de ugyan azt mondja. "Majd jön".
Vendégek is vannak nállunk. Az ő barátai de őket is itthon hagyta velem
Eléggé aggódom szerintem a vendégeken húzta fel magát vagy nem tudom velem egyáltalán nem veszett össze meg semmi ilyesmi.
Kb amióta nincs itthon azóta nem tudok aludni.
Én reagálom túl vagy jogos a kiakadásom?
márc. 17. 03:56
11/15 anonim válasza:
Tehát áthívta hozzátok a barátait, majd egyszer csak gondolt egyet az éjszaka közepén és lelépett otthonról, hogy egy másik haverjával találkozzon? WTF? Az a "haver" véletlenül nem egy csaj?
12/15 anonim válasza:
Szerintem is csajról van szó, nem haverról.
13/15 anonim válasza:
Szerintem meg direkt azért hívta a barátait, hogy így legyen vmi alibi és tényleg nőhöz ment.
14/15 anonim válasza:
Jaj kislány ez így annyira egyértelmű, sajnállak nagyon.
Tudom hogy nem akarod még elhinni de ha később leesik végre.. az nagyon fájdalmas lesz (tapasztalat)
15/15 anonim válasza:
Kiderült azóta, hogy mi és miért volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!