Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segítsek neki fejben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek neki fejben rendet tenni?

Figyelt kérdés
Hogyan mondhatnám el páromnak hogy sajnos mivel nem tesz semmit magáért és súlyáért amire orvos is kérte, nem látok mást mint egy lestrapált nőt. Támogatás és anyagi lehetőség adott lenne. De nem mondhatom h lestrapált vagy..hiába kérdezed hogy hogy tetszel? - erre már mondtam pl h kicsit vékonyabb jobban állt neked..
2024. márc. 16. 11:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem érzem, hogy mit szeretnél. Azt akarod, hogy megértse, hogy neked már taszító a külseje, egyáltalán nem vonzódsz, de mindezt úgy, hogy ne bántsd meg vele? Mert ez így egyáltalán nem megoldható.

Egy nőnek mindenképpen baromi rosszul esik, hogy a párja nem tekint rá nőként, nem kívánja már. Illetve a megfogalmazás alapján már nem is szereted.

Egyáltalán mi tart össze titeket? A kényszer? Gyerek, hitel, közös ingatlan, CSOK, stb?

Viszont gondold át, hogy hányszor tíz évet akarsz eldobni. A vágy és a vonzalom nem fog visszajönni, ha leadja a felesleget.

2024. márc. 16. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

Ezt nem lehet kellemetlenségek nélkül megúszni.

Egy nyugodtabb alkalommal felhozod, hogy a súlya sajnos - amellett, hogy egészségügyi gondokat is jelent - a párkapcsolat bizonyos dolgaira is egyre inkább kezdi rányomni a bélyegét, bármennyire is nem szeretnéd. A szexuális vonzalom alapvető egy párkapcsolatban, az embernél pedig többé-kevésbé számít a külső és a test is, és te is csak emberből vagy. Úgyhogy próbáljunk már meg valamit kezdeni ezzel a súlydologgal, mert ez így hosszú távon nem fog jót tenni sem neki, sem neked, sem a kapcsolatnak. És nagyon szeretnél segíteni benne - kitalálhattok együtt egészségesebb kajákat, nézhettek együtt sportolási lehetőséget, stb. Azt remélem, le se kell írnom, nem hogy ha túlterhelt vagy stresszes, igyekszel többet átvállalni a feladataiból, nyugtató és támogató környezetet biztosítani, törődést adni neki, mert ez testsúly nélkül is alapvető egy partneri párkapcsolatban.

Egyébként szerintem a vonzalom simán visszahozható ilyen helyzetben. A leírtak szerint 7-8 évig nem volt gond. Ha már egy kicsit kezd látszódni rajta a haladás és kezd emlékeztetni a régi önmagára, visszajön a vonzalom szépen.

2024. márc. 16. 14:44
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
És jó lenne az embereknek észben tartani, hogy attól, mert tartós kapcsolatban vagy valakivel aki nagyon szeret és nagyon vonzódik hozzád, nem azt jelenti, hogy most már ez örökké így lesz úgyhogy nyugodtan elhagyhatod magad.
2024. márc. 16. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
A folyamatos gyakorin nyígással tutira nem fogsz segíteni. 🤷‍♀️
2024. márc. 16. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
5%
#14 Nagyon hasznos hozzászólás volt, köszönjük.
2024. márc. 16. 14:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Ennél több mindent már nem tudok átvállalni az ő feladataiból és segítéséből. Én meg sehol se vagyok abban h ő segítsen v konnyítsen nekem. Most is csak vele van foglalkozva és ő van segítve
2024. márc. 16. 15:42
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Már mindennel bajod van. Menjetek szét, így te csak szenvedsz.
2024. márc. 16. 15:56
 18/25 anonim ***** válasza:
14%
Azért egy ultimátumot előbb belengetnék, már ha jelent valamit az a közös 10 év.
2024. márc. 16. 16:29
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

Nehogy eldobj 10 évet, milyen jó lesz 12-15 év múlva is inkább panaszkodni.

Úgy mondd el, hogy szívem, nagyon durván elhíztál, fordulj szakemberhez aki segít a fogyásban. Te is tudod, ha már az orvos is szól akkor lépned kell. Nagyon nem mindegy, hány kiló bőr fog lógni rajt a fogyás után, ezzel egy életre tudja elcsúfítani a testét. Aztán meg hallgathatod, hogy lefogyott, de neked most sem tetszik.

2024. márc. 16. 17:11
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem ér semmit az orvos szava. Tudja mi a baja és mit kellene tenni.

Mondtam h nekem ugyanaz jó nem kell főzni külön, megyek mozogni vele stb. Mondták hogy gyerekvállalás esetén baj lesz ez se hat pedig akar..

2024. márc. 16. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!