Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e tartósan egy olyan párkapcsolat, ahol a nő
okosabb a férfinél?
Kérdező, neked milyen diplomád van, te mit tanultál az egyetemen?
2024. márc. 15. 18:57
Inkább ne mondja meg mert már így is felbőszült általánosító hordák rontanak rá majdnem minden diplomásra, nemhogy még mondana egy szakot is, és azokra még jobban. El kellene felejteni az általánosítást, oké felébredtem és belelógott a kezem a bilibe, sose fogják elfelejteni az általánosítást, nem baj majd tanulunk karatézni.
2024. márc. 15. 19:07
15
Csak úgy süt belőleg az irígység és a kisebbségi komplexus.
2024. márc. 15. 19:14
Igen, valóban felháborító, ha valaki nem akar magánál műveletlenebb, tanulatlanabb embert társként. Höhh
2024. márc. 15. 19:20
Szerintem meg nyugodtan megmondhatná, mit tanult. Ha már ennyire fontos neki a diploma, akkor jó lenne tudni, hogy milyen szakon alakult ki benne a jelenlegi mentalitása.
Mellesleg korrepetáltam már diplomás csajt, úgy, hogy én nem jártam (és nem is fogok) arra szakra, amin ő van, máshonnan szereztem a tudásomat. Az exbarátnőm meg jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen tanul, szóval van tapasztalatom az értelmiségi nőkkel.
2024. márc. 15. 19:30
pontosabban: egyetemista csajt korrepetáltam. Elnézést a szótévesztésért.
2024. márc. 15. 19:33
Eléggé lenezed a saját nemed
Szóval ezek szerint evidens hogy egy kapcsolatban mindig a férfi az okosabb? És csak így működhet??
2024. márc. 15. 19:45
26 És akkor utána véletlenül azt mondja amin én is tanultam, vagy amin valami rokonom, és most ez alapján a sztori alapján nő az utálat? Pont ezért ciki megmondani. Persze ha nem hibázik rá ezekre, akkor fellélegezhetünk elvileg (bár akkor is szemétség azokkal szemben akik ott tanulnak), de most komolyan, te ellent tudnál állni a kísértésnek hogy ne kezdd el nagyképűzni az összes oda járó embert? Ráadásul fiktív sztori alapján, mert lehet hogy éppen jogos a kérdező kérdése, mivel csak részleteket tudunk, de a népharag és megkövezés bármiből elindul.
2024. márc. 15. 19:50
Miért kellene nagyképűznöm az összes oda járó embert?
Ennyi erővel az SZTE-BTK-t is megbélyegezhetném valamivel, ahol a volt barátnőm jelenleg tanul...
Amúgy meg kezd kissé komikus lenni a helyzet. Elvileg a diplomán van a súlypont, de pont azt ne merné elmondani, mit tanult, ha már ezt kéri számon a másikon?
Ne csináljunk már Gálvölgyi showt-t a kérdésből.
2024. márc. 15. 20:02
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha a nő okosabb. De nkem az jön le a leírásodból, hogy lenézed a párodat. Ez pedig így nem fog működni. Vagy elfogadod olyannak amilyen vagy elhagyod őt, mert csak rosszabb lesz.
2024. márc. 15. 20:24
Kapcsolódó kérdések: