Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e tartósan egy olyan párkapcsolat, ahol a nő okosabb a férfinél?
Hiszen pont ez a lényeg.
Ő intelligens, de nem okos.
Tájékozott, tudok vele beszélgetni, de nem egy többdiplomás sok évet egyetemeken lehúzó valaki, akivel félszavakból is megértjük egymást.
Nyilván nincs igényem napi szinten kvantummechanikáról, vagy hermeneutikáról beszélgetni, de utalni sem utalhatok olyasmire, amiről azt gyanítom, hogy neki hottentotta, hiszen nem szeretném kényelmetlen helyzetbe hozni.
Azon a véleményen vagyok, hogy egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni, főleg, ha nem húsz éves az ember, csak azon töprengek, hogy most magamat csapom-e be, vagy így is működhet az egész.
Korábban valahogy az a kényszerképzetem volt, hogy szinte szapioszexuális vagyok, vagy mi, hogy az agyam az erogén zónám és a következő társam humorban egy Woody szerű faszi lesz.
"És ugy csinálod a dolgot, hogy ő mindenre azt higyje, h a saját otlete/gondolata volt ;)"
Persze, mert ha valaki nő, akkor tegyen úgy, mint aki hülye, hogy ne sérüljön a pasi egója, ugye? A nagy lfszt!
"..de nem egy többdiplomás sok évet egyetemeken lehúzó valaki.."
Hogy lehet valaki ennyire kicsinyes? Csak azért mert te egy több diplomás "nő" vagy aki több évet lehúzott egyetemen azzal hogy magolt még nem leszel okos. Most jöttél rá hogy éveken át tanultál FELESLEGES dolgokat és zavar hogy a lexikális magolt tudásodat nem tudod hasznosítani. Ezért úgy vagy vele hogy szeretnéd valakivel kibeszélni de pechedre a párodat nem érdekli. Menj tanárnak akkor vissza tudod adni másnak a bemagolt szöveget vagy keress mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!