Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet-e tartósan egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e tartósan egy olyan párkapcsolat, ahol a nő okosabb a férfinél?

Figyelt kérdés
Szeretem őt, fizikailag is vonzónak találom, nem is buta, csak nem annyira gyors észjárású és tanult mint én. Van, hogy nem érti a humoromat, sokszor vagyok "sok" neki. Néha nagyon hiányzik az intellektuális társ, máskor szégyenlem, hogy ilyen telhetetlen vagyok, hiszen ezen kìvül jól "megvagyunk".

2024. márc. 15. 15:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Már most feszít a dolog, ami később csak rosszabb lesz. Nem fog működni.
2024. márc. 15. 16:53
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
Nagyjából hasonló szint szükséges a párok között.
2024. márc. 15. 17:00
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Nagyjábol minden kapcsolat ilyen! De, ha tényleg okos nő vagy, ez fel sem fog tünni a pasinak! És ugy csinálod a dolgot, hogy ő mindenre azt higyje, h a saját otlete/gondolata volt ;)
2024. márc. 15. 17:55
 14/31 A kérdező kommentje:

Hiszen pont ez a lényeg.

Ő intelligens, de nem okos.

Tájékozott, tudok vele beszélgetni, de nem egy többdiplomás sok évet egyetemeken lehúzó valaki, akivel félszavakból is megértjük egymást.

Nyilván nincs igényem napi szinten kvantummechanikáról, vagy hermeneutikáról beszélgetni, de utalni sem utalhatok olyasmire, amiről azt gyanítom, hogy neki hottentotta, hiszen nem szeretném kényelmetlen helyzetbe hozni.

Azon a véleményen vagyok, hogy egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni, főleg, ha nem húsz éves az ember, csak azon töprengek, hogy most magamat csapom-e be, vagy így is működhet az egész.

Korábban valahogy az a kényszerképzetem volt, hogy szinte szapioszexuális vagyok, vagy mi, hogy az agyam az erogén zónám és a következő társam humorban egy Woody szerű faszi lesz.

2024. márc. 15. 18:10
 15/31 anonim ***** válasza:
45%
Tégy a pasinak egy szívességet és szakíts vele! Undorító, ahogy viselkedsz. Csak azért mert neked volt annyi pénzed (vagy apucinak meg anyucinak), hogy több egyetemi szemesztert is ki tudjanak fizetni és be tudj magolni több oldalnyi maszlagot még nem vagy jobb tőle. Sőt, egy beképzelt öntelt kis pcsa vagy. Tedd meg neki azt a szívességet hogy szakíts vele. Te meg keress magadnak egy több diplomás faszit.
2024. márc. 15. 18:18
 16/31 anonim ***** válasza:
57%
Én diplomasként többször próbálkoztam egyszerű szakmunkást végzett nővel, nagyon hamar kiderült hogy nem illünk össze, egyszerűen nem értette sokszor miről beszélek, faék egyszerű gondolkodásuk, hozzáállásuk volt mindenhez.
2024. márc. 15. 18:26
 17/31 anonim ***** válasza:
57%
Hát ne haragudj, de hülyeség amit összehordasz. Ha okos akkor miért baj, hogy nem diplomás? A diploma tesz boldoggá? Atyám. Szakíts vele ha annyira fontos a papír. Majd meglátod, hogy hiába a diploma ha rá se tojik a fejedre...
2024. márc. 15. 18:27
 18/31 anonim ***** válasza:
57%
Lehet valaki okos diploma nélkül is de látom te ezt nem így gondolod. Szakíts vele. Keress magadnak olyat akinek ugyanabból van diplomája mint neked oszt' akó' beszélhettek a tananyagról. Ha neked ez kell..
2024. márc. 15. 18:34
 19/31 anonim ***** válasza:
79%

"És ugy csinálod a dolgot, hogy ő mindenre azt higyje, h a saját otlete/gondolata volt ;)"

Persze, mert ha valaki nő, akkor tegyen úgy, mint aki hülye, hogy ne sérüljön a pasi egója, ugye? A nagy lfszt!

2024. márc. 15. 18:35
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

"..de nem egy többdiplomás sok évet egyetemeken lehúzó valaki.."

Hogy lehet valaki ennyire kicsinyes? Csak azért mert te egy több diplomás "nő" vagy aki több évet lehúzott egyetemen azzal hogy magolt még nem leszel okos. Most jöttél rá hogy éveken át tanultál FELESLEGES dolgokat és zavar hogy a lexikális magolt tudásodat nem tudod hasznosítani. Ezért úgy vagy vele hogy szeretnéd valakivel kibeszélni de pechedre a párodat nem érdekli. Menj tanárnak akkor vissza tudod adni másnak a bemagolt szöveget vagy keress mást

2024. márc. 15. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!