Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy a párkapcsolatok többségében boldogtalanok a felek?
Nem igaz. Fele-fele, vagy hol az egyik, hol a másik uralkodik. Úgy értve, hogy problémák mindenütt vannak, de vannak probléma mentes időszakok is. Viszont ezek nem feltétlenül boldogtalanságot jelentenek. Aztán ahol megcsalás történt lehet egyetlenegy eset és megerősíti a kapcsolatot. Nemcsak testi megcsalás létezik.
De előfordul, hogy a megcsalt félt nem is érdekli a félrelépés bármennyiszer is fordul elő mert nem szereti őt.
Úgyhogy nem igaz semmiképp, hogy többségben vannak boldogtalan kapcsolatban az emberek.
Pedig úgy érzem hogy de
.. nagyon sok embert ismerek és általában sokszor nem vallják be maguknak sem hogy mennyire boldogtalanok, kifelé mutatják hogy mennyire jó minden közben a párkapcsolat a párkapcsolatban csak szenvedés van
Szerintem is igaz. Ez mutatja, hogy az emberek végülis a konvenciókat követve lépnek a másikkal kapcsolatba, vagy a pénz végett. Eleinte még a kémia, a biológia is irányít, de hamar megszokottá válik a másik fél, így "csak vagyunk egymás mellett" üzemmódba kapcsol sokmindenki.
Így van értelme ennek?
A többség az túlzás. Nálunk is volt szexmentes időszak, de boldogtalanok ettől még nem voltunk, nem egymást utáltuk, hanem egyéb gondjaink voltak, amiknek nyilván lehet otthon is érezni a hatását.
Mondjuk én nem is rinyáltam soha senkinek, hogy jajj de rossz a kapcsolatom.
Nem lehet tudni, hogy mennyire sok kapcsolat műkidik így.
Kevesebb nemnormálisan működőről hallottam. Jellemzőbb az elvált, elhagyta, feladta.
Nem nagyon marad úgy egy pàr ha nem működik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!