Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanná válhatok, mint a párom? Vagy még rosszabb?
Valószínűleg a depresszió és annak a hatása is, hogy egy rossz kapcsolatban vagy.
Egyébként az energiavámírt általában olyan emberre mondják akivel lelkileg nagyon fárasztó együtt lenni, mert bármit megteszel neki semmi sem jó és állandóan csak ő, csak ő és csak ő. Őt kell pátyolgatni, ő az aki mindig az áldozat stb. Ilyenekre szokták szerintem mondani. Illetve az olyanokra is lehet akik a legapróbb dolgokból hatalmas drámákat tudnak csinálni. Esetleg épp zsarolgat a hülyeségeivel. Illetve az is egy fajtája amikor korlátozni és "teljesen ki akar sajátítani" próbál.
Én szerintem nem váltál olyan emberré csak nem érzed jól magad és ezt látod/kapod a közvetlen környezetedben. Így pedig szerintem sokszor a negativitása hatása alá kerülsz ami nem épp a "pozitív, barátságos, nyitott" velejárója.
Szerintem, ha nem lennél vele együtt akkor javulna a lelkiállapotod és le tudnád vetkőzni ezeket a dolgokat amik nyomasztanak.
De egyébként nagyon egyszerű, ha valakit sok rossz ér és tartósan akkor nem lesz egy ideig óráig olyan ember, mint azt megszokhattuk tőle.
Négy év után szabadultam meg hasonló kaliberű exemtől.
Mellette rengeteget híztam, elhagytam magam, ő jóval igénytelenebb nálam, ami rám is kihatott. Savanyú és agresszív, lusta, tanulatlan, egyebek.
Végül is szakítás után kivirágoztam...
Több, mint 10 évig bírtam. De nem megy tovább. Meg tudnak fertőzni. Addig szipolyozzák a lelkedet, amíg van mit adnod. 2éve próbálom visszaépíteni magamat, felszabadító érzés az ilyen embertől megszabadulni. Én is kivirágoztam, amint kimondtam, hogy ebből elegem van. Posztraumás szindróma szerű dolgaim még így is vannak miatta, de egyre múlik és remélem hamarosan végleg kitörlődik. Tényleg olyan, mint a depresszió. De ez nem az. Egyszerűen csak folyamatosan igyekszik lehúzni a saját szintjére, mert ha túl boldog vagy lelkes vagy, azt nem érti. Irigyli. És nem tud benne másképp részt venni, mint hogy tönkreteszi. Almási Kitti vidijeit érdemes meghallgatni a témában. Sokat tud segíteni a megértésében, miért működik így, miért van olyan hatással rád, amilyen.
A legjobb dolog, amit megtehetsz magadért, hogy nyomtalanul kitörlöd azt az embert az életedből. Nem tanulnak semmiből és nem változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!