Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanná válhatok, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanná válhatok, mint a párom? Vagy még rosszabb?

Figyelt kérdés
Egy évek óta tartó kapcsolatról van szó, aminek már a végét járjuk sajnos. Rengeteg időbe tellett rájönnöm arra, hogy a párommal iszonyat nem illünk össze. Ő egy rettentő negatív ember, aki teljesen ki akar sajátítani, mindenben csak a rosszat látja és mindenkiben a fogást keresi. Plusz nem a legélesebb kés sem a fiókban. Én ennek pont az ellenkezője vagyok nagyjából; pozitív,barátságos, nyitott stb.. Vagyis csak voltam.. Mert teljesen azt érzem, hogy én is ilyen emberré váltam az évek alatt, mint ő. Boldogtalan, feszült és jóval tompább lettem agyilag is. Csak nekem fel sem tűnt, annyira naív vagyok. Ismerősök is észrevették már rajtam a változást. Tehát az a kérdés, hogy lehetséges az, hogy "megfertőzött" engem a tulajdonságaival? Vagy depressziós lehetek miatta? Esetleg, lehet, hogy energiavámpír? Már ha létezik ilyen. Köszi ha elolvastad.

2022. aug. 14. 00:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. okt. 12. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!