Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar felválalni?
2 hete vagyok együt a mostani barátommal.
és titkoljuk a kapcsolatunkat mert ő enm akarja suliba nyilvánoságra hozni az osztálytársaink miat. én már tapasztaltabb vagyok de ő még nem! és fél mindentől ami velem kapcsolatos! mit tegyek?
Mert nem tanultál még meg írni, ez lehet a probléma. Segítek egy kicsit, de csak mert jó fej vagyok.
Szintaktikai hibák a teljesség igénye nélkül:
'felválalni, együt, enm, nyilvánoságra, miat, . én, vagyok de, ő, nem! és, mit tegyek'
Leírom neked ide, hogy hogyan nézne ki ez, körülbelül normálisan.
Miért nem akar felvállalni engem?
2 hete vagyok együtt a mostani barátommal, és titkoljuk a kapcsolatunkat, mert ő nem akarja a suliban nyilvánosságra hozni az osztálytársaink miatt. Én már tapasztaltabb vagyok, de ő még nem (!), és fél mindentől, ami velem kapcsolatos. Mit tehetnék? Légy szíves segítsetek, írjatok pár jó tanácsot, hátha bejön ;)
ömm szerintem várj vele kérdezősködj h miért nem szaretné h megtudják a többiek h eggyütt vagytok vagy mond egy barátnődnek h "véletlen mongya el egy olyan személynek aki biztosan továbbadja
igy nem haragudhat rád hisz csak a barátnődnek mondtad el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!